Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Νίκος Μουτσινάς: Αν κάνω παιδί, δεν θα το κάνω για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας γκέι να έχει παιδί μόνος του | ΖΩΗ

Συνέντευξη στη Vogue Greece έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τους λόγους για τους οποίους θα ήθελε να αποκτήσει παιδί.

«Οι Ελληνίδες παρουσιάστριες, κατά την άποψή μου, δεν έχουν όλες στιλ. Βρίσκω πολύ φορτωμένες συνήθως τις κυρίες της πρωινής ζώνης. Από την άλλη, καταλαβαίνω την ανάγκη κάποιου να φορέσει κάτι που θα του φτιάξει τη διάθεση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θέλω να κάνω παιδί αλλά έχω την αίσθηση ότι έχει περάσει από καμιά πεντακοσαριά φίλτρα αυτό το θέμα. Θα το έκανα μόνος μου, δεν θέλω ούτε σύντροφο ούτε τίποτα. Είναι πολύ προσωπική απόφαση, δεν επιθυμώ να το συναποφασίσω με κάποιον, δεν μπλέκω κόσμο. Είναι μια απόφαση που αν την πάρω δεν θα το κάνω για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας γκέι να έχει παιδί μόνος του.

Έκανα 7 χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορώ να κάθομαι λίγο και με τον εαυτό μου. Παλιά δεν μπορούσα να μείνω μόνος μου λεπτό. Έπρεπε με το που τελείωνε μια σχέση μου να ξεκινήσω αμέσως την επόμενη. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα έμενα μόνος μου. Δεν μπορούσα καν να κοιμηθώ στο σπίτι μόνος μου», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στη συνέντευξη που έδωσε, απόσπασμα της οποίας έπαιξε στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Βίντεο: Ο Νίκος Μουτσινάς αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους θα ήθελε πολύ να αποκτήσει παιδί


Πηγή