Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Νίκος Ψαρράς: Η επεισοδιακή συνάντηση με την Μέριλ Στριπ στην Νέα Υόρκη -Την πήρε… σβάρνα [βίντεο]

Την επεισοδιακή συνάντηση που είχε με την Μέριλ Στριπ στη Νέα Υόρκη περιέγραψε ο Νίκος Ψαρράς.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον την Μεσημβρίαν» της ΕΡΤ, ανέφερε ότι «πήγα για έναν χρόνο να ξανασπουδάσω στη Νέα Υόρκη, ήμουν σε τρεις σχολές και πριν επιστρέψω πίσω με έστειλαν σε μια οντισιόν. Ένας ατζέντης ήθελε exotic actors και τον έκλεισα τον ρόλο. Έψαχναν για έναν Ιταλό και όλα αυτά έγιναν πριν από την πτώση των Διδύμων Πύργων».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεχίζοντας την εξιστόρισή του, είπε: «Την πρώτη χρονιά που ήμουν στη σχολή είχα δασκάλα την Ούτα Χάγκεν, η οποία και έγινε 80 ετών εκείνη τη χρονιά. Έκανε μία πολύ μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση ενώ έπαιζε στο “Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ” και πήγαμε όλοι μαζί από το μάθημα να την παρακολουθήσουμε. Στο διάλειμμα που ήμουν με τους συμμαθητές μου και έτσι όπως χτύπησε το δεύτερο κουδούνι, γύρισα και πήρα σβάρνα μια κυρία. Άνοιξε η τσάντα της, έπεσαν όλα, της λέω “συγγνώμη, να σας βοηθήσω” και ήταν η Μέριλ Στρίπ».

«Όταν βλέπεις ένα τέτοιο πρόσωπο μπροστά σου, μία τόσο σπουδαία καλλιτέχνιδα, σου βγαίνουν όλα τα κλισέ. “Ωχ Θεέ μου, είστε υπέροχη! Είστε σπουδαία”. Όλα τα κλισέ», ανέφερε.

Σύμφωνα με τον Νίκο Ψαρρά, η Μέριλ Στριπ «ζήτησε τη βοήθεια μου, με ρώτησε από πού είμαι, με ρώτησε αν έχω παίξει στην Επίδαυρο και μου έβαλε το χέρι στο κεφάλι και το διάφραγμα για να δει την αναπνοή μου. “Πώς μιλάτε, πως παίζετε στην Επίδαυρο και δεν κλείνει η φωνή;”, με ρώτησε και εκεί που της έδειχνα, φώναξε και τον Πολ Νιούμαν για να μας γνωρίσει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή