Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ναταλία Γερμανού: «Είναι αναπόφευκτο να βγάζω πρώην μου στην εκπομπή, όπου σταθείς κάποιος θα υπάρχει» | ΖΩΗ

Στην επίσημη πρεμιέρα «Τραγούδα 2» βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού και έκανε δηλώσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον, το Survivor αλλά και τους πρώην.

Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά της σχέδια, λέγοντας: «Ίσως προκύψει και κάτι άλλο στο δεύτερο μισό της σεζόν ίσως και όχι. Δεν έχουν γίνει συζητήσεις αναλυτικές, βολιδοσκοπιστικές ναι. Μια μουσική εκπομπή είναι πάντα καλοδεχούμενη γιατί αγαπάω πάρα πολύ τη μουσική».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το αν θα πήγαινε στο Survivor, η Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Εγώ αν πήγαινα στο Survivor θα την κατέστρεφα την παραγωγή, θα με έβαζαν στην πρώτη βάρκα και θα με γύρναγαν πίσω. Στην ηλικία που είμαι τα χρήματα νομίζω ότι δεν είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν αποφασίζω να πω ένα “ναι” ή “όχι”».

Τέλος η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της Θάνο Τζάνη και τις πρόσφατες δηλώσεις του έκανε. Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ποτέ δεν είχα μέτρα και σταθμά. Ότι έγινε, έγινε. Δεν κρατάω καμία κακία σε κανέναν άνθρωπο που πέρασε από τη ζωή μου».

Ετσι, σερώτηση για το γεγονός ότι αρκετοί πρώην σύντροφοί της βγαινούν και μιλούν για την ίδια, η παρουσιάστρια είπε: «Απλώς αναρωτήθηκα για ποιον λόγο να μου κρατάει κακία. Δεν είναι τολμηρό να βγάζω πρώην συντρόφους μου στην εκπομπή. Είναι αναπόφευκτο, όπου σταθείς και όπου βρεθείς κάποιος θα υπάρχει», απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Ναταλία Γερμανού.

Ναταλία Γερμανού: Αναπόφευκτα βγάζω πρώην μου στην εκπομπή, πάντου υπάρχει και ένας

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή