Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ναταλία Γερμανού σε Ιωάννα Μαλέσκου: «Μου φαίνεσαι λίγο κάπως στημένη, κάποιες φορές βγάζεις μια ξινίλα»

Στην αποκάλυψη πως θεωρούσε την Ιωάννα Μαλέσκου «κάπως στημένη» και πως κάποιες φορές βγάζει ξινίλα, προχώρησε η Ναταλία Γερμανού.

Μάλιστα, η Ν. Γερμανού αποκάλυψε ότι η ίδια είπε στην Ι. Μαλέσκου τι σκεφτόταν για εκείνη, όταν είχαν βρεθεί σε διακοπές στην Κρήτη. Μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» ανέφερε για τη συνάδελφό της πως στον ΣΚΑΪ «εγκλωβίστηκε μέσα σε ένα μοντέλο ενδυματολογικό, γενικώς παρουσιαστικό το οποίο δεν της πολυταίριαξε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής με κεντρική παρουσιάστρια την Ναταλία Γερμανού, η οποία αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης, εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να γράψω κάποια στιγμή για τη συνάδελφό της ένα δικό της πώνυμα που θα λέει «τελικά τι σας ενοχλεί» σε εκείνη.

«Πραγματικά, θέλω να το ρωτήσω. Το έχω πει και άλλες φορές, αν θυμάστε, για να είμαι απόλυτα τίμια και ειλικρινής μαζί σας. Πριν τη γνωρίσω προσωπικά, πέρσι το καλοκαίρι, στην Κρήτη όπου είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε τρεις μέρες διακοπών -που στις διακοπές ξέρετε ότι είμαστε πάντα πιο χαλαροί, πιο άνετοι και πιο αμακιγιάριστοι κυριολεκτικά και μεταφορικά. Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε, να χαλαρώσουμε και να ανοίξουμε λίγο τις καρδιές μας η μια στην άλλη», είπε.

Και συνέχισε: «Της είπα, “ρε παιδί μου, μου φαίνεσαι λίγο κάπως στημένη, λίγο κάποιες φορές βγάζεις μια ξινίλα”. Είχε την ευκαιρία να μου πει κάποια πράγματα και να την δω την Ιωάννα άφιλτρη»

Τέλος, η Ν. Γερμανού επισήμανε, μιλώντας για την Ι. Μαλέσκου: «Δεν ξέρω τι συνέβη στον ΣΚΑΪ και εγκλωβίστηκε μέσα σε ένα μοντέλο ενδυματολογικό, γενικώς παρουσιαστικό το οποίο δεν της πολυταίριαξε αν θέλετε την γνώμη μου. Είναι πολύ πιο δυναμική, γελαστή, χαριτωμένη και φυσιολογική στην κανονική της ζωή από ότι προσπάθησε το κανάλι αυτό να την εγκλωβίσει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή