Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ναταλί Κακαβά για Γιάννη Μάρκου: Ήταν τραγική δήλωση αυτή – Γιατί αυτό το ξεκατίνιασμα;

Ναταλί Κακαβά για Γιάννη Μάρκου: Ήταν τραγική δήλωση αυτή – Γιατί αυτό το ξεκατίνιασμα;

Η πρωινή εκπομπή «Καλοκαίρι #not» του Open έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας και ένα από τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε το πάνελ ήταν αυτό του χωρισμού του Γιάννη Μάρκου από τη Τζούλια Νόβα.

Οι δηλώσεις του πρώην ζευγαριού έπεσαν στο… τραπέζι με τη Ναταλί Κακαβά να δηλώνει την αντίθεση της σε όσα είχε αναφέρει πρόσφατα ο Γιάννης Μάρκου ο οποίος είχε τονίσει πως εκείνος έδιωξε από το σπίτι την πρώην αγαπημένη του, Τζούλια Νόβα.

«Τι ήταν; Ένα έπιπλο που το είχα στο σπίτι μου τόσα χρόνια και τώρα που μου τελείωσε το πέταξα έξω από το σπίτι; Ήταν τραγική δήλωση αυτή και εμένα ως γυναίκα με θίγει απόλυτα.

Ότι κι αν έχει συμβεί, χίλια δίκια μπορεί να έχει ο άνθρωπος, αλλά αυτό δεν θα το μάθει κανείς γιατί πάντα σε έναν χωρισμό ακούς μία ιστορία από τον έναν και μία από τον άλλον.

Αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να σέβεσαι τα 12 χρόνια που είσαι με έναν άνθρωπο και τέτοιες εκφράσεις “την πέταξα από το σπίτι” εμένα προσωπικά ως γυναίκα με θλίβουν πάρα πολύ.

Όσο ήταν με την Τζούλια Νόβα δεν τον βλέπαμε να κάνει δηλώσεις και είχε έναν διακριτικό ρόλο. Τι έχει πάθει μετά το χωρισμό; Είσαι 12 χρόνια με έναν κορίτσι και, ουσιαστικά, το “μεγαλώνεις”, διατηρείς μια σχέση μαζί του διακριτική.

Τώρα, όλο αυτό το ξεκατίνιασμα; Είναι ένας άνθρωπος ώριμος, κατασταλαγμένος, επιτυχημένος επιχειρηματίας, δεν έχει ανάγκη να το κάνει αυτό», είπε η Ναταλί Κάκκαβα.


Πηγή