Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Νεαρή γιατρός κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από κλινικάρχη | ΖΩΗ

Μια 25χρονη γιατρός κατήγγειλε στον αέρα της εκπομπής του «Καλύτερα δε γίνεται» ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ιδιοκτήτη της κλινικής που εργαζόταν.

Eιδικότερα καλεσμένος στην αποψινή εκπομπή ήταν ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος μίλησε για την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας που έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη και αποκάλυψε το παρασκήνιο συνέντευξης που του έδωσε. Στη συνέχεια κάλεσε την 25χρονη γιατρό Σεμίνα Ψυχογιοπούλου που περιέγραψε την απόπειρα βιασμού που έζησε από τον ιδιοκτήτη της κλινικής που εργαζόταν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εξήγησε αναφερόμενος στην απόπειρα βιασμού της Σεμίνας από τον ιδιοκτήτη κλινικής. «Τη βούτηξε από το στήθος, άρχισε να τη φιλάει,  να της ξεκουμπώνει τα πουκάμισα και έγινε ένας χαμός», είπε ο δημοσιογράφος υποστηρίζοντας ότι ενώ το θέμα είχε δημοσιευτεί, οι Αρχές δεν ασχολήθηκαν.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος είπε ότι το δικαστήριο έγινε χωρίς το θύμα και ότι στη συγκεκριμένη κλινική νοσηλεύονται παιδιά υψηλά ισταμένων προσώπων. Στη συνέχεια η Σεμίνα Ψυχογιοπούλου είπε ότι την προσέγγισαν κι άλλα πρόσωπα που έζησαν παρόμοια εμπειρία και πλέον έχουν μαζευτεί 10 καταγγελίες εναντίον του συγκεκριμένου ανθρώπου.

25χρονη γιατρός κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από κλινικάρχη:


Πηγή