Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Νεαρός αγρότης ζει απομονωμένος στα βουνά των ΗΠΑ: Δεν τρώει κρέας, δεν έχει ηλεκτρικό, πώς είναι η ζωή του

Ένας νεαρός αγρότης αποφάσισε να εγκαταλείψει τα πάντα και να ζήσει απομονωμένος σε ένα απομακρυσμένο μέρος στα Απαλάχια Όρη στις ΗΠΑ. Αυτό που του έλειπε όμως στη ζωή του ήταν μια γυναίκα, την οποία όπως αποκάλυψε τώρα, βρήκε.

Ο Τίτους Μόρις ζει εδώ και 8 χρόνια σε ένα απομακρυσμένο μέρος στα Απαλάχια Όρη χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, κινητό και αυτοκίνητο. Σε ένα βίντεο στο YouTube, το οποίο μεταδόθηκε από τον ντοκιμαντερίστα Πίτερ Σαντενέλο πριν από δύο μήνες, ο Τίτους μίλησε για τη ζωή του, δήλωνε ευτυχισμένος, ωστόσο όπως είπε, το μόνο πράγμα που του έλειπε ήταν ένας σύντροφος για να τη μοιραστεί, κάτι που φαίνεται πως άλλαξε πλέον. Έτσι λοιπόν, έδωσε τον αριθμό τηλεφώνου του στο βίντεο, σε μια προσπάθεια να βρει τον έρωτα της ζωής του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι ενώ δεν διαθέτει κινητό τηλέφωνο, χρησιμοποιεί ένα σταθερό το οποίο βρίσκεται σε ένα μικρό υπόστεγο και το μοιράζεται με έναν γείτονα. Σε μια συνέντευξη που ακολούθησε, ο Τίτους αποκάλυψε πως το τηλέφωνο δεν σταμάτησε να χτυπά αφότου ανέβηκε το βίντεο και δεν μπορούσε να απαντήσει σε όλες τις κλήσεις.

Η ζωή του νεαρού αγρότη μακριά από όλους και από όλα

Ο Τίτους ζει σε μια μικρή κατοικία σε ένα οικόπεδο 50 στρεμμάτων, το οποίο αγόρασε για 60.000 δολάρια με κάποιες αποταμιεύσεις και κάποια οικονομική βοήθεια από τους γονείς του.

Το σπίτι αποτελείται από μια κουζίνα, μια τραπεζαρία και έναν χώρο για να κοιμάται. Κι ενώ, όπως μπορεί να δει κανείς, υπάρχουν φωτιστικά και ηλεκτρικές συσκευές όπως ψυγείο, κανένα από αυτά δεν λειτουργεί, καθώς ο Τίτους τα αποσύνδεσε όταν μετακόμισε εκεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αντί για μπάνιο εντός του σπιτιού, υπάρχει ένα μικρό αποχωρητήριο, ενώ στο ρυάκι που βρίσκεται εκεί κοντά, έχει φτιάξει κάτι σαν φράγμα, ώστε ένα βαθύτερο σημείο να χρησιμεύει ως μπάνιο. Βέβαια, αυτή είναι μια λύση για τους καλοκαιρινούς μήνες, και όχι για το χειμώνα.

Υπάρχει επίσης ένας αχυρώνας στην ιδιοκτησία, όπου ο Τίτους έχει ένα άλογο για την άμαξά του και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, κοιμάται ανάμεσα στο σανό στο πατάρι, καθώς είναι πιο δροσερά.

Ο
εξωτερικός του χώρος αποτελείται από
περίπου 20 στρέμματα ανοιχτού βοσκοτόπου
και 30 στρέμματα δασικής έκτασης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν τρώει κρέας και δηλώνει υγιέστατος

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, του αρέσει να μαγειρεύει σε μια ξυλόσομπα στην μπροστινή βεράντα του, καθώς μέσα κάνει πολύ ζέστη. Λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων δεν τρώει καθόλου κρέας και δεν κατανάλωσε ποτέ γαλακτοκομικά προϊόντα ή αυγά μεγαλώνοντας.

Λέει ότι η φυτική διατροφή του δεν έχει επηρεάσει την αθλητικότητά του και έχει αρκετή δύναμη για να σκαρφαλώσει σε δέντρα. Ο νεαρός αγρότης λέει επίσης ότι έχει γενικά καλή υγεία και φέτος δεν αρρώστησε καθόλου.

Κι ενώ είναι ευχαριστημένος με το σπίτι του, ο Τίτους λέει πως ένα λειτουργικό ψυγείο θα ήταν «βολικό» καθώς επί του παρόντος πρέπει να διατηρεί τα προϊόντα του δροσερά στο ρυάκι. Όπως εξηγεί: «Μπορώ να βάλω πράγματα στο ρυάκι και θα διατηρηθούν όλη τη νύχτα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To εσωτερικό του σπιτιού του, το οποίο διαθέτει ψυγείο, αλλά δεν έχει ρεύμα
To εσωτερικό του σπιτιού του, το οποίο διαθέτει ψυγείο, αλλά δεν έχει ρεύμα

Τα έξοδά του είναι ελάχιστα

Από οικονομικής άποψης, ο Τίτους λέει ότι η χαμηλών τόνων διαβίωσή του σημαίνει ότι τα έξοδά του είναι ελάχιστα. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνουν 90 δολάρια το μήνα για το σταθερό τηλέφωνο, περίπου 20 δολάρια το μήνα για το φαγητό των σκύλων του, Σάντι και Σπάρτακους, και άλλα 30 δολάρια για προϊόντα που δεν μπορεί να καλλιεργήσει, όπως μπανάνες και αλάτι Ιμαλαϊων. Πληρώνει επίσης 250 δολάρια το χρόνο σε φόρους.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ζει με παρόμοιο τρόπο με την κοινότητα των Άμις, αλλά δεν ακολουθεί τη θρησκεία τους και αντ’ αυτού προτιμά τον καθαρό χριστιανισμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχει πουθενά, σε κανένα έγγραφο

Και μέσα σε όλα αυτά, δεν έχει καμία επίσημη μορφή ταυτότητας. Οι γονείς του, του έβγαλαν αριθμό κοινωνικής ασφάλισης όταν ήταν παιδί, αλλά δεν το υπέγραψαν ποτέ και αργότερα αποφάσισε να τον ανακαλέσει. Το πιστοποιητικό γέννησής του παρασύρθηκε από μια πλημμύρα ενώ δεν έχει βγάλει δίπλωμα οδήγησης.

Όπως είπε στο πρώτο βίντεο στο YouTube: «Δεν υπάρχω στα μάτια της κυβέρνησης, αλλά υπάρχω στις ζωές των ανθρώπων που με γνωρίζουν και του Πατέρα μου στον ουρανό».

Τώρα,
η φιλοδοξία του είναι να χτίσει μια
εκκλησία, ώστε ο κόσμος να μπορεί να τον
επισκέπτεται στο αγρόκτημά του και να
συνδέονται με τον Θεό.


Πηγή