Τετάρτη , 1 Μάιος 2024
Νεαρός υποστηρίζει πως Χάρι και Μέγκαν του «έκλεψαν» το λογαριασμό στο Instagram

Νεαρός υποστηρίζει πως Χάρι και Μέγκαν του «έκλεψαν» το λογαριασμό στο Instagram

Πριν λίγες ημέρες, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να ανοίξουν έναν κοινό λογαριασμό στο Instagram, προκαλώντας παροξυσμό στους χρήστες του διαδικτύου. Όλοι έσπευσαν να ακολουθήσουν το πριγκιπικό ζεύγος, με αποτέλεσμα Χάρι και Μέγκαν να σπάσουν το ρεκόρ, συγκεντρώνοντας μέσα σε 5 ώρες και 45 λεπτά ένα εκατομμύριο followers. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε το μέλος των K-Pop, Kang Daniel μαζεύοντας 1 εκατ. followers σε 11 ώρες και 36 λεπτά, ενώ πρόσφατα άνοιξε λογαριασμό και ο Πάπας Φραγκίσκος, συγκεντρώνοντας 1 εκατ. ακολουθούν σε 12 ώρες.

Το πριγκιπικό ζεύγος της Μ. Βρετανίας δεν έχει κάνει πολλά post και όσα έχει δημοσιεύσει, έχουν κυρίως φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Μάλιστα, έχουν ζητήσει από τον κόσμο, αν θελήσουν να κάνουν ένα δώρο στο μωρό που έρχεται σύντομα, να επιλέξου κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα από αυτά που τους προτείνουν. Μέχρι εδώ όλα καλά. Υπάρχει, όμως, κι ένα «αγκάθι» στην όλη ιστορία καθώς ένας νεαρός κάτοικος του Σάσεξ, κατηγορεί τον δούκα και τη δούκισσα, πως «έκλεψαν» το λογαριασμό του. για την ακρίβεια, κατηγορεί το ίδιο το Instagram.

Ο νεαρός Κέβιν Κέιλεϊ συνειδητοποίησε πως ο λογαριασμός του πριγκιπικού ζεύγους έχει το όνομα που είχε εκείνος στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μέχρι πρότινος. Ο ίδιος, όπως εξηγεί, είναι κάτοικος του Δυτικού Σάσεξ και οπαδός της ομάδας ποδοσφαίρου Readings, την οποία οι οπαδοί της αποκαλούν Royals, έτσι επέλεξε να φτιάξει στα social media λογαριασμό με το όνομα @sussexroyal.

Επειδή, όμως, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ είναι ο Δούκας και η Δούκισσα αντίστοιχα, του Σάσεξ θέλησαν να πάρουν το συγκεκριμένο όνομα και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο νεαρός, το Instagram τους το παραχώρησε, δίνοντας σε εκείνον το όνομα, « @_sussexroyal_». Μάλιστα, όπως λένε, από το Instagram εξηγούν πως δεν παραβίασαν κανένα κανόνα, μιας και ο συγκεκριμένος λογαριασμός ήταν σχεδόν ανενεργός κάτι που τους επιτρέπει να προχωρήσουν σε αλλαγές. Κάτι που το παραδέχεται και ο νεαρός από το Σάσεξ, ο οποίος πάντως έχει κρατήσει το «sussexroyal» στο Twitter.

 

 




Πηγή