Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Νοικιάζει τον σύζυγό της για 46 ευρώ σε άλλες γυναίκες, για να κάνει δουλειές του σπιτιού [βίντεο]

Η επιχείρηση μιας γυναίκας στη Βρετανία εκτοξεύτηκε στα ύψη αφού αποφάσισε να νοικιάζει τον σύζυγό της σε άλλες γυναίκες έναντι 46 ευρώ τη φορά.

Η μητέρα τριών παιδιών Λόρα Γιανγκ πήρε για πρώτη φορά την ιδέα για την ασυνήθιστη παράλληλη δραστηριότητά της αφότου άκουσε το podcast ενός άνδρα που βγάζει τα προς το ζην συναρμολογώντας έπιπλα για άλλους ανθρώπους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς αποφάσισε να «νοικιάζει» τον σύζυγό της

Αφού δημοσίευσε αστειευόμενη μια αγγελία όπου καυχιόταν για τις DIY (do-it-yourself) δεξιότητες του συζύγου της, οι οποίες έχουν να κάνουν με ζωγραφική, διακόσμηση, τοποθέτηση πλακιδίων και χαλιών, άρχισαν να πέφτουν βροχή οι αιτήσεις προκειμένου να κλείσουν τον Τζέιμς για διάφορες δουλειές.

Τον ζητούσαν τόσο πολύ, που για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στην εισροή πελατών, ο Τζέιμς αρχικά δούλευε έξι ημέρες την εβδομάδα από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Ωστόσο, έκτοτε ο Τζέιμς έχει μειώσει τις ώρες εργασίας του και εργάζεται κανονικά από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Η 38χρονη Λόρα δήλωσε: «Δεν περίμενα ποτέ ότι η δουλειά θα απογειωνόταν τόσο πολύ όσο έγινε. Λειτουργούμε μόλις τέσσερις μήνες και φτάσαμε να έχουμε τόσο πολλή δουλειά, που ο Τζέιμς εργαζόταν έξι ημέρες την εβδομάδα. Έπρεπε να αρχίσουμε να απορρίπτουμε δουλειές και να μειώσουμε τις ώρες εργασίας μας, οπότε τώρα δουλεύουμε από Δευτέρα έως Παρασκευή 9 π.μ. – 5 μ.μ.».

Το ζευγάρι αποτελεί την τέλεια ομάδα, καθώς ο James έχει αναλάβει τις εργασίες του «Rent My Handy Husband», ενώ η Laura διαχειρίζεται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ιστοσελίδα της εταιρείας, καθώς και τις κρατήσεις ραντεβού. Μάλιστα, έχουν εισαγάγει ακόμη και μια ειδική υπηρεσία με τον James να προσφέρει την εγκατάσταση χριστουγεννιάτικων φώτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εγκατέλειψε την εργασία του για να ασχοληθεί με το «Rent my Husband»

Όπως είναι φυσικό, ο Τζέιμς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την εργασία του σε μια αποθήκη ώστε να εργαστεί για το «Rent My Husband» με πλήρη απασχόληση, ενώ παράλληλα φροντίζει τα τρία παιδιά του, δύο από τα οποία έχουν αυτισμό.

Ο Τζέιμς, ο οποίος επίσης διαγνώστηκε ως αυτιστικός πριν από τέσσερα χρόνια, είχε πάντα ένα ταλέντο στην οικοδομή και στις κατασκευές.

Η Λόρα αποκάλυψε: «Είναι πολύ καλός στο να κατασκευάζει πράγματα και δεν ασχολείται με τις οδηγίες. Ο παππούς του ήταν πυρηνικός μηχανικός και πιστεύουν ότι και αυτός ανήκε στο φάσμα του αυτισμού. Έχει πολύ μεθοδικό μυαλό και μπορεί να σκεφτεί… έξω από το κουτί. Βλέπει τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο».

Η Λόρα και ο Τζέιμς προσφέρουν εκπτώσεις σε όσους εργάζονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Οι εκπτώσεις επεκτείνονται σε άτομα άνω των 65 ετών, άτομα με αναπηρία, φροντιστές και άτομα που λαμβάνουν καθολική πίστωση.

Η μητέρα εξήγησε: «Ξέρουμε πώς είναι να είσαι γονιός παιδιού με ειδικές ανάγκες και έχουμε γνωρίσει πώς είναι να αγωνίζεσαι για χρήματα ή να πρέπει να κάνεις οικονομίες».


Πηγή