Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Ντέιβιντ και Βικτώρια Μπέκαμ, 20 χρόνια τους χωρίζουν αλλά αυτοί «αντιστέκονται»

Το Love story των Μπέκαμ τα έχει όλα: έρωτα, παιδιά, επιτυχίες, δόξα, αμύθητη περιουσία, φήμη και φήμες για σκάνδαλα, απιστίες, προδοσίες, χωρισμούς.

Μία τέτοια φήμη, κυκλοφόρησε (έχουμε χάσει πια το μέτρημα) και πρόσφατα, που ήθελε τον Ντέιβιντ και τη Βικτώρια Μπέκαμ να χωρίζουν.

Κι αν τις προηγούμενες φορές, το ισχυρό ζευγάρι της showbiz σφύριζε αδιάφορα, τώρα, περισσότερο η Βικτώρια, ένιωσαν την ανάγκη, με τον τρόπο τους να διαψεύσουν τις φήμες, που κάθε λίγο και λιγάκι τους φέρνουν στα πρόθυρα του χωρισμού. Αν πράγματι ετούτη τη φορά χωρίζουν οι Μπέκαμ; Όχι. Συνεχίζουν κανονικά να απολαμβάνουν την οικογενειακή τους ζωή, την οποία τα τελευταία χρόνια μοιράζονται «απλόχερα» μέσα από τα social media, με τον κόσμο.

Και κυρίως, συνεχίζουν να αυγατίζουν την περιουσία τους, που 21 χρόνια μετά την ένωσή τους, αγγίζει τα 560 εκατομμύρια αγγλικές λίρες!

Κι αν ο γάμος τους το 1999, για τους ρομαντικούς είναι μία τρυφερή ιστορία αγάπης, που αντέχει στα χρόνια, για εκείνους που τα βλέπουν και με τα νούμερα, είναι κι ένα πετυχημένο «deal», μία «μηχανή» που ειδικά στη δεκαετία του 2000, έκοβε σαν τρελή τα δολάρια! Άλλωστε, ποιος θα αμφισβητήσει ότι οι «Μπέκαμ» είναι ένα ισχυρό brand name, σε επιχειρηματικό επίπεδο; Η Βικτώρια, που για χρόνια έμενε – θα έλεγε κανείς – στη σκιά του σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, σήμερα είναι μία πετυχημένη σχεδιάστρια μόδας και τα ρούχα της πουλάνε σαν τρελά.

Αλλά και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, συνεχίζει να εξαργυρώνει τα «μαγικά» του στο ποδόσφαιρο, ακόμη και τώρα, που έχει κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ένα love story, που θα ζήλευαν οι σεναριογράφοι του Χόλιγουντ

Η πρώτη τους γνωριμία έγινε σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα. Εκείνη, ήταν η αγέλαστη κορασίδα των Spice girls κι εκείνος ο νεαρός σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Βικτώρια δεν είχε ιδέα από ποδόσφαιρο. Εκείνος ζήτησε από κοινό τους φίλο το τηλέφωνό της και τα πρώτα ραντεβού δεν άργησαν να έρθουν. Μάλιστα, για να αποφύγουν τους παπαράτσι, βρίσκονταν μέσα στην πολυτελή BMW του Μπέκαμ, στα σκοτάδια σε πάρκινγκ αυτοκινήτων. Εκεί, σαν άσημα έφηβα ζευγάρια έδιναν τα πρώτα τους φιλιά.

Δύο χρόνια αργότερα και αφού είχαν αποκτήσει το γιο τους, Μπρούκλιν παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου, σε ένα κάστρο στην Ιρλανδία. Ο γάμος τους ήταν το γεγονός της χρονιάς στη Μ. Βρετανία, ενώ «έσπασε» κάθε ρεκόρ, αφού το κόστος ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο δολάρια! Οι δυο τους έγιναν αγαπημένο θέμα των περιοδικών, τροφοδοτώντας και οι ίδιοι τον ενθουσιασμό, με πικάντικες αποκαλύψεις, γύρω από την ερωτική τους ζωή.

Συγχρόνως, έχτιζαν προσεκτικά και μεθοδευμένα το brand Μπέκαμ, που έμελλε να γίνει οικονομικά ισχυρό. Διαφημίσεις, συνεργασίες, υψηλά συμβόλαια, τα δολάρια «έπεφταν» βροχή. Το lifestyle τους ήταν ακριβό, ενώ περισσότερο ο άνδρας του σπιτιού κάθε φορά δημιουργούσε μόδα. Ποιος θα ξεχάσει, άλλωστε, τα διάφορα κουρέματά του, που προκαλούσαν υστερία στο ανδρικό κοινό;

Τα κομμωτήρια, πάντως, δεν θα το ξεχάσουν. Όπως δεν θα ξεχάσουμε και την αγορά του περίφημου Beckingham Palace από το ζευγάρι, που τότε η ματαιοδοξία τους είχε φτάσει στο αποκορύφωμα της. Η αξία της έπαυλης, που ήθελε να μοιάσει στο Μπάκινγχαμ, άγγιζε τα 2,5 εκατομμύρια λίρες το 1999. Και για να καταλάβει κανείς, τη δύναμη των Μπέκαμ, το πούλησαν το 2014 για 11.3 εκατομμύρια λίρες!

Τα σκάνδαλα και οι φήμες απιστίας

Μέσα στα 21 χρόνια κοινού βίου, οι φήμες για χωρισμό δίνουν και παίρνουν. Όπως και τα δημοσιεύματα για απιστίες του Ντέιβιντ Μπέκαμ, του οποίου το μάτι, γενικώς, παίζει. Ωστόσο, η ιστορία που συγκλόνισε το ζευγάρι και το έφερε στα πρόθυρα του χωρισμού, ήταν το 2004 με την αποκάλυψη για εξωσυζυγική σχέση του ποδοσφαιριστή με τη νταντά, Ρεμπέκα Λους.

Ο Ντέιβιντ, τότε έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης κι εννοείται ότι διέψευσε τους ισχυρισμούς της νταντάς. Το 2007, η Βικτώρια μίλησε για πρώτη φορά για την ιστορία αυτή, όπου με περίσσεια ειλικρίνεια, παραδέχτηκε ότι ήταν η πιο δύσκολη περίοδος για εκείνη. Αλλά, το ζευγάρι ξεπέρασε και αυτό το σκάνδαλο και συνέχισε ενωμένο.

Μαζί έχουν αποκτήσει 4 παιδιά (Μπρούκλιν, Ρόμεο, Κρουζ, Χάρπερ). Μέσα σε αυτά τα χρόνια, μετακόμισαν στην Αμερική, επέστρεψαν στην Αγγλία και συνεχίζουν τον κοινό βίο. Τα παιδιά τους έχουν μεγαλώσει, έχουν γίνει κι εκείνα μέρος του brand Μπέκαμ και έχουν τις δικές τους συνεργασίες, με μεγάλους Οίκους. Και ναι, είναι αυτό που λέμε και στο χωρίο… «Στους Μπέκαμ γεννάνε και τα κοκόρια»!

localStorage.clear();


Πηγή