Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ντέμης Νικολαϊδης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με τη σύντροφό του, Φανή Σπυριδάκη -Η τούρτα έκπληξη

Μια ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή για τον Ντέμη Νικολαΐδη καθώς έχει τα γενέθλια του.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 17 Σεπτεμβρίου 1973 και σήμερα κλείνει τα 49 του χρόνια.

Μάλιστα ο Ντέμης Νικολαίδης, που έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του μετά τον χωρισμό του από την Δέσποινα Βανδή, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο μαγαζί που διατηρεί η σύντροφός του στο κέντρο της Αθήνας και μαζί γιόρτασαν τα γενέθλια του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα η Φανή Σπυριδάκη στην αλλαγή της ώρας, ετοίμασε μία τούρτα- έκπληξη στον Ντέμη Νικολαΐδη και όλοι μαζί του τραγούδησαν τα χρόνια πολλά.

Ποια είναι η σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη

Η Φανή Σπυριδάκη είναι μια ιδιαίτερα δυναμική γυναίκα, πετυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης. Είναι ο άνθρωπος πίσω από ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά του κέντρου, το οποίο άνοιξε πριν μερικά χρόνια προσφέροντας πραγματικά κάτι νέο και διαφορετικό, το οποίο εν συνεχεία ακολούθησαν και άλλοι επιχειρηματίες της περιοχής. Ο λόγος για το διάσημο και εξαιρετικά επιτυχημένο Nöel, του οποίου είναι η μία εκ των συνιδιοκτητών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι επίσης συνιδιοκτήτρια του Blue Oÿster.

Ως συνιδιοκτήτρια των άκρως επιτυχημένων αυτών πρότζεκτ στον χώρο της εστίασης, είχαμε δει τη Φανή Σπυριδάκη καλεσμένη κριτή στο MasterChef πριν από λίγα χρόνια. Μαζί με πασίγνωστους σεφ είχε κρίνει τα πιάτα των παικτών του ριάλιτι μαγειρικής σε μια από τις καθοριστικές δοκιμασίες.

Ιδιαίτερα δραστήρια, πριν από χρόνια η Φανή Σπυριδάκη είχε ασχοληθεί με τα κοινά, καθώς ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λόγω των σπουδών της (έχει σπουδάσει υποκριτική, αλλά και επικοινωνία και ΜΜΕ στη Σορβόννη), έχει κάνει και ένα πέρασμα από την αγαπημένη σειρά του Mega «Singles», όπου έπαιξε τον ρόλο της Λουίζας, της ιδιοκτήτριας ενός φροντιστηρίου, και έρωτα του Αρθούρου. Οι φαν της σειράς σίγουρα θα τη θυμούνται:


Πηγή