Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Ντέσσυ Κουβελογιάννη για Νταλάρα: «Γελοίους μπορείς να βρεις σε κάθε επάγγελμα» [βίντεο]

«Γελοίους μπορείς να βρεις σε κάθε επάγγελμα» σχολίασε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

«Γελοίους ανθρώπους μπορούμε να βρούμε σε κάθε επάγγελμα. Το ίδιο θα μπορούσω να πω κι εγώ για το οποιοδήποτε επάγγελμα. Από την άλλη όμως, για τα παιδιά, τα οποία ξεροσταλιάζουν περιμένοντας μια ατάκα κάνοντας τη δουλειά τους, νομίζω ότι είναι ό,τι πιο άκομψο θα μπορούσε να ακουστεί», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δημοσιογράφος που μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» παραδέχθηκε ωστόσο πως «κι εμείς το παρατραβάμε καμιά φορά» ενώ αποκάλυψε ότι έχει ψάξει και σε σκουπίδια επωνύμων, αλλά ότι δεν ήταν μόνο δική της ευθύνη.

Μάλιστα είπε: «Ντρέπομαι που φτάνω στο σημείο να σχολιάσω έναν τόσο μεγάλο καλλιτέχνη. Εγώ αν άκουγα να λέεν για το παιδί μου τόσο προσβλητικά σχόλια, ενώ έκανε τη δουλειά του, θα αισθανόμουν πολύ άσχημα. Πάρα πολύ άσχημα. Δεν θέλω ούτε καν να το σκεφτώ ότι θα μπορούσε να μιλήσει έτσι κάποιος στο παιδί μου, όποιος κι αν είναι αυτός».

Τέλος, δήλωσε για τον Γιώργο Νταλάρα πως θα έπρεπε να είχε φιλτράρει τα όσα είπε. «Μου βγάζει έναν άνθρωπο πολύ εκνευρισμένο, ο οποίος επιτίθεται σε άλλους ανθρώπους με πολύ άκομψο τρόπο Για να το πει το σχόλιό του για τις εκπομπές, προφανώς και τις παρακολουθεί. Έχει άποψη και την σέβομαι, άσχετα άμα διαφωνώ, απλά κάποια πράγματα είναι καλό, είτε να τα φιλτράρουμε πριν τα πούμε, είτε να

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το βίντεο:


Πηγή