Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Νταλάρας: Δεν με ενδιαφέρει να διατηρώ το όνομά μου -Ενδιαφέρομαι περισσότερο για τον Γιώργο [βίντεο]

«Το όνομά μου δεν με ενδιαφέρει καθόλου και επίσης το όνομά μου δεν είναι μόνο το επώνυμό μου, είναι και το Γιώργος» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος μίλησε από καρδιάς σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο Γιώργος Νταλάρας, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, όπου μίλησε από καρδιάς για τα πρώτα του βήματα στο χώρο του τραγουδιού, την αγάπη του για την οικογένειά του και τα εγγόνια του αλλά, τον χώρο της μουσικής στην Ελλάδα αλλά και το πως ο ίδιος διαχειρίζεται το όνομα του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νταλάρας: Το όνομά μου δεν με ενδιαφέρει καθόλου -Ενδιαφέρομαι για τον Γιώργο πολύ περισσότερο από το επώνυμό μου

«Δεν ήθελα ποτέ να διατηρώ το όνομά μου. Ήθελα απλά να είμαι καλά κι όρθιος κάθε μέρα και να μπορώ να βλέπω τον ήλιο, το ξημέρωμα και το ηλιοβασίλεμα με τους ανθρώπους που αγαπώ. Το όνομά μου δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Επίσης το όνομά μου δεν είναι μόνο το επώνυμό μου, είναι και το Γιώργος. Ενδιαφέρομαι για τον Γιώργο πολύ περισσότερο από ότι ενδιαφέρομαι για το επώνυμό μου» είπε αναφερόμενος στο πως ο ίδιος αντιλαμβάνεται το όνομα που έχει δημιουργήσει.

Νταλάρας: Το τραγούδι δεν είναι τρία λεπτά εκτόνωσης -Με ενοχλεί να το βλέπουμε σαν μία προχειρότητα

«Αυτό το ξεχωριστό που εσείς ενδεχομένως βλέπετε, είναι τα τραγούδια κι η ελληνική μουσική. Η αξία της. Το τραγούδι δεν είναι τρία λεπτά εκτόνωσης. Άρα το να το βλέπουμε σαν μια διαδικασία προχειρότητας, εμένα με ενοχλεί. Για αυτό βλέπετε ότι δεν δουλεύω σε αυτές τις νυχτερινές απολαύσεις εδώ και πολλά χρόνια. Κι επειδή είμαι 5ο τόσα χρόνια στο χώρο. Πολύ μικρός 23 χρονών, όταν άλλοι ξεκινούν την καριέρα τους, εγώ είπα όχι θα φύγω από αυτούς τους χώρους και θα προσπαθήσω να κάτι για τη μουσική» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νταλάρας.

Δείτε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Νταλάρας στο OPEN

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή