Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ντρου Μπάριμορ: Ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα ενώ μιλούσε με την Πάμελα Άντερσον [βίντεο]

Την Πάμελα Άντερσον είχε καλεσμένη στο «Drew Barrymore Show» η ηθοποιός Ντρου Μπάριμορ.

Στα θέματα που συζήτησαν οι δύο γυναίκες, ήταν και το ζήτημα της ανατροφής των παιδιών τους και της προστασίας τους από τη μεγάλη φήμη που έχουν.

Η Ντρου Μπάριμορ δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυά της όταν ζήτησε από την Πάμελα Άντερσον συμβουλές για την ανατροφή και την προστασία των δύο κοριτσιών της, Όλιβ και Φράνκι, ενώ αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κατά το μεγάλωμα των παιδιών της και την αγωνία για το μέλλον τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πώς τα κατάφερες να το ξεπεράσεις; Επειδή μεγάλωσες αυτά τα απίστευτα αγόρια» είπε η ηθοποιός στην σεξοβόμβα των 90s.

Η Άντερσον, η οποία έχει δύο γιους, τον 26χρονο Μπράντον και τον 25χρονο Ντίλαν από τον γάμο της με τον Τόμι Λι, συμβούλεψε τη Μπάριμορ να είναι προσεκτική με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να «βεβαιωθεί ότι οι κόρες της ξέρουν πώς να είναι ασφαλείς από πολύ μικρή ηλικία».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Πάμελα προσέλαβε σωματοφύλακα για να παρκαολουθεί τα παιδιά της σχολείο

Στη συνέχεια, προσπαθούσε να παρηγορήσει την οικοδέσποινα του talk show, λέγοντάς της ότι «θα το ξεπεράσει».

Η Πάμελα αποκάλυψε ότι προσέλαβε κάποτε σωματοφύλακα «για να γίνει βοηθός καθηγητή φυσικής αγωγής» στο σχολείο των παιδιών της, ώστε να τους προσέχει ένας δικός της άνθρωπος.

«Έπρεπε να βρω έξυπνους τρόπους για να τους κάνω να νιώθουν ότι όλα ήταν φυσιολογικά [αν και] έπρεπε να ξέρω ότι τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω τους. Δεν θα έπαιρνα αυτό το ρίσκο» είπε η Πάμελα Άντερσον.


Πηγή