Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ντυμένη στα λευκά η Angelina Jolie στην πρεμιέρα της ταινίας της

Στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο βρέθηκε η Angelina Jolie μαζί με τα παιδιά της, για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας, «The Breadwinner».

Η χολιγουντιανή σταρ έδωσε το «παρών» ντυμένη στα λευκά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να κρύψει το γεγονός ότι είναι φανερά αδυνατισμένη.

Μετά από ένα δύσκολο χρόνο μετά τον χωρισμό της με τον Brad Pitt, αλλά και τις φήμες επανασύνδεσης, η διάσημη ηθοποιός έκανε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Φορώντας ένα λευκό φαρδύ σατέν παντελόνι συνδυασμένο με το ίδιο λευκό τοπ και σατέν λευκά παπούτσια, η ηθοποιός έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το πλήθος και η ίδια έδειξε να το απολαμβάνει.

Στο πλευρό της είχε τα πέντε από τα έξι παιδιά της, τον 13χρονο Pax, την 12χρονη Zahara, την 11χρονη Shiloh και τα δίδυμα 9 ετών, Vivienne και Knox. Η ηθοποιός είχε πρόσφατα αποκαλύψει σε συνέντευξή της στην «Telegraph» πως η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για εκείνη.

an1

«Ήταν δύσκολο», δήλωσε, «δεν μου αρέσει να είμαι μόνη. Δεν είναι κάτι που ήθελα. Δεν υπάρχει τίποτα καλό σε αυτό. Είναι δύσκολο. Μερικές φορές ίσως φαίνεται ότι τα κατάφερα, αλλά στην πραγματικότητα το μόνο που προσπαθώ είναι να περνάω τις μέρες μου. Συναισθηματικά ήταν ένας πολύ δύσκολος χρόνος, είχα και μερικά άλλα θέματα υγείας. Η υγεία μου είναι κάτι που πρέπει να παρακολουθήσω».

an4 an5

Η Angelina Jolie έπειτα από μεγάλη περίοδο μακριά από τα πλατό, κάνει τη μεγάλη επάνοδο ως σκηνοθέτης της ταινίας «First They Killed My Father», σε παραγωγή του δικτύου Netflix. Η ιστορία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της αμερικανο-καμποτζιανής ακτιβίστριας Λουνγκ Ουνγκ, η οποία επέζησε από τις ωμότητες του καθεστώτος των Ερυθρών Χμερ. Η ταινία θα προβάλλεται στην πλατφόρμα Netflix από τις 15 Σεπτεμβρίου.

localStorage.clear();


Πηγή