Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ντόλι Πάρτον: «Η ηθοποιός που θα με υποδυθεί πρέπει να έχει μεγάλο στήθος»

Η Ντόλι Πάρτον αναφέρθηκε στη δημιουργία ταινίας με θέμα τη βιογραφία της.

Η σταρ της country μουσικής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «CBS Mornings» παρουσίασε τις προϋποθέσεις για να δημιουργηθεί μία τέτοια ταινία.

Δημοσιεύματα θέλουν την 77χρονη να έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για τη μεταφορά της ζωής της στη μεγάλη οθόνη, αλλά η ίδια δεν επιβεβαίωσε τίποτα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Λοιπόν, δεν ξέρω. Νομίζω ότι όταν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, θα κάνουμε οντισιόν από πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Και μένει να δούμε».

Στη συνέχεια τη ρώτησαν για τα χαρακτηριστικά που κατά την ίδια, θα χρειαζόταν να έχει η ηθοποιός για να την υποδυθεί με ακρίβεια. «Λοιπόν, θα έπρεπε να έχει το πνεύμα μου, νομίζω. Θα έπρεπε να έχει πολλή από αυτή τη φωτιά και να τρελαθεί» και στη συνέχεια τόνισε: «Και θα έπρεπε να έχει μεγάλο στήθος, φυσικά. Είτε είναι φυσικό είτε όχι».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ίσως θα έπρεπε να είχα ασφαλίσει το στήθος μου»

Η Πάρτον έχει αναφερθεί πολλές φορές στο πόσο σημαντικό ρόλο έχει παίξει το μεγάλο μπούστο της στην καριέρα της.

Κάποτε, διάφορα δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει ασφαλίσει το στήθος της, κάτι που η ίδια διέψευσε πριν από έναν χρόνο.

Μιλώντας στο «Today With Hoda and Jenna», με αφορμή τις δηλώσεις της Χάιντι Κλουμ, η οποία έχει ασφαλίσει τα πόδια της για 2 εκατ. δολάρια, η Ντόλι Πάρτον σχολίασε: «Νομίζω πως κανονικά, θα έπρεπε ίσως να είχα ασφαλίσει το στήθος μου. Άλλωστε, είμαι διάσημη για αυτό. Αλλά όχι, δεν το έχω κάνει, κάποτε το είχα αναφέρει για πλάκα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διάσημη τραγουδίστρια του Jolene είναι άλλωστε γνωστή για το καυστικό χιούμορ της, ειδικότερα όταν πρόκειται για το στήθος της, αφού έχει συνηθίσει να ακούει συχνά σχόλια για αυτό.

Είχε πει στο παρελθόν πως έχει μετανιώσει που δεν προχώρησε σε επέμβαση, καθώς πλέον είναι περισσότερο πρόβλημα, παρά «χαρά» για εκείνη. «Έπρεπε να το είχα μικρύνει. Το μετανιώνω. Δεν φαντάζεσαι πόσο βαρύ είναι, ώρες ώρες δεν θέλω να το έχω καθόλου».


Πηγή