Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ: Η κίνηση με το χέρι «έβαλε» φωτιά στο Twitter

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ: Η κίνηση με το χέρι «έβαλε» φωτιά στο Twitter

Μέχρι τώρα, η αλήθεια είναι πως είχαμε συνηθίσει τη Μελάνια Τραμπ σε δημόσιες εμφανίσεις να δείχνει πως δεν αντέχει πάντα τις χειρονομίες του συζύγου της, απωθώντας αρκετές φορές το χέρι του. Τώρα, όμως, ήρθε η σειρά του Ντόναλντ Τραμπ να προχωρήσει σε παρόμοια κίνηση και φυσικά να μην μείνει ασχολίαστη.

Αν και εδώ οι απόψεις διίστανται, αφού υπάρχει η εκδοχή πως η Μελάνια είναι εκείνη που σπρώχνει το χέρι του.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, το προεδρικό ζεύγος έκανε δημόσια εμφάνιση κατά τη διάρκεια του τελευταίου debate με τον Τζον Μπάιντεν και λίγο πριν τις αμερικανικές εκλογές. Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο twitter βλέπουμε την πρώτη κυρία των ΗΠΑ να φορά μάσκα και τον Πρόεδρο για ακόμη μία φορά να μην την φορά και ας νόσησαν και οι δύο πρόσφατα από κορονοϊό.

Και το θέμα της μάσκας θα ήταν τώρα στο τραπέζι της συζήτησης, αν δεν υπήρχε αυτή η κίνηση που «έβαλε» φωτιά στο twitter, αλλά και το δίχασε. Κι αυτό διότι στο πλάνο, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Τραμπ είναι εκείνος που απωθεί το χέρι της Μελάνια ή εκείνη. Οι περισσότεροι από τους χρήστες λένε πως ο Πρόεδρος το σπρώχνει και μάλιστα με νεύρα. Ωστόσο, σε αυτό που όλοι συμφωνούν, είναι πως ανάμεσα στο ζευγάρι υπάρχει ένα χάσμα και πλέον δεν κρύβουν τη δυσαρέσκεια και τα αρνητικά τους συναισθήματα. Μάλιστα, αρκετοί χρήστες έφτασαν στο σημείο να βάλουν μέχρι και στοίχημα για το πότε θα… χωρίσουν.

Δείτε το επίμαχο βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:




Πηγή