Δευτέρα , 6 Μάιος 2024

Νόνη Δούνια: Μετά τη Βουλή, στην TV -Σε νέα εκπομπή του Mega

Στον κόσμο της τηλεόρασης επιστρέφει τη νέα σεζόν η Νόνη Δούνια, επιβεβαιώνοντας τις φήμες του καλοκαιριού που την ήθελαν να βρίσκεται σε συζητήσεις με το Mega.

Ήταν στις αρχές του καλοκαιριού, όταν η πρώην βουλευτής, που δεν κατάφερε να επανεκλεγεί στη φετινή εκλογική αναμέτρηση στην Α’ Πειραιώς, δήλωσε σε συνέντευξή της ότι παραμένει ενεργή στην πολιτική ζωή, ενώ συζητά για να κάνει τηλεόραση. «Παραμένω στην πολιτική, ενδεχομένως να επιστρέψω και στην τηλεόραση, θα δούμε» είχε πει χαρακτηριστικά στην Κατερίνα Καινούργιου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Νόνη Δούνια, λοιπόν, τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στη νέα εκπομπή του Mega, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με παρουσιαστή τον Κώστα Τσουρό. Η εκπομπή, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, θα κρατά παρέα στο τηλεοπτικό κοινό τα σαββατοκύριακα. Πρόκειται για μια εκπομπή που θα συνδυάζει την έγκυρη ενημέρωση και την ψυχαγωγία, φιλοδοξώντας να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από την Νόνη Δούνια, ο παρουσιαστής θα έχει στο πλευρό του την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Φωτογραφία: NDPphoto
Φωτογραφία: NDPphoto

Όπως είχε δηλώσει ο Κώστας Τσουρός, η διαφορά της εκπομπής σε σύγκριση με άλλες που κάνουν infotainment είναι ότι οι δύο τομείς δεν θα μπλέκονται.

«Θα υπάρχει ένα σταθερό πάνελ, συγκεκριμένοι άνθρωποι για το κομμάτι του lifestyle και μια συνάδελφος για το κομμάτι της ενημέρωσης που θα το χειρίζομαι μαζί της» δήλωσε ο Κώστας Τσουρός στο περιοδικό OK!. «Σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές μιλάνε οι άνθρωποι της ψυχαγωγίας για τα ενημερωτικά θέματα και πολλές φορές δεν ξέρουν, δεν έχουν επαφή αλλά αναγκάζονται να μιλάνε γιατί βρίσκονται εκεί. Ή κάποιοι άλλοι να μη μιλάνε και να φαίνονται ‘’γλάστρες’’. Στην εκπομπή επειδή θα είναι infotainment, δηλαδή μισό ενημέρωση μισό lifestyle και ψυχαγωγία, δεν θα εμπλέκονται οι μεν στο δε. Αυτή θα είναι η βασική καινοτομία» πρόσθεσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νόνη Δούνια: Η επιστροφή στην τηλεόραση και το Mega

Η Νόνη Δούνια ξεκίνησε ως μοντέλο από τα καλλιστεία του ANT1 το 1996, όπου στέφθηκε Β’ Σταρ Ελλάς. Έπειτα, εκπροσώπησε τη χώρας μας στον διαγωνισμό Μις Ευρώπη, κατακτώντας την τρίτη θέση. Το πέρασμα στην τηλεόραση ήταν το επόμενό της βήμα , παρουσιάζοντας το 1999 την εκπομπή «Επτά» στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ.

Δύο χρόνια αργότερα, έκανε το υποκριτικό της ντεμπούτο και πέρασε στον κόσμο της μυθοπλασίας, συμμετέχοντας σε σειρές, όπως «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», «Αχ… και να ‘ξερες» και «Κόκκινος Κύκλος». Από το 2008 μέχρι το 2010, παρουσίασε την εκπομπή του MEGA, «Mommy: Το Παιδί μου κι Εγώ».

Τα επόμενα χρόνια, ασχολήθηκε με την πολιτική ούσα μέλος Δ.Σ. στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά. Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

Στις εκλογές του 2019, η Νόνη Δούνια εξελέγη βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων, ούσα η πρώτη γυναίκα βουλευτής της ΝΔ στον Πειραιά.Ήταν μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής, καθώς και της Επιτροπής Βιβλιοθήκης της Βουλής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φωτογραφία: Nick Paleologos / SOOC
Φωτογραφία: Nick Paleologos / SOOC

Πηγή