Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Νότης Χριστοδούλου: Το μήνυμα μετά την εξομολόγηση για τη σεξουαλικότητά του και η παιδική ζωγραφιά από το δημοτικό

Ο νικητής του πρώτου Fame Story, Νότης Χριστοδούλου, εξηγεί πώς νιώθει μετά την εξομολόγηση για τη σεξουαλικότητά του.

Πριν από έναν μήνα περίπου, ο Νότης Χριστοδούλου προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ» και τον Γιάννη Πουλόπουλο, αναφερόμενος στα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε, καθώς, όπως είπε ο ίδιος, η μητέρα μου δεν μπορούσε να αποδεχθεί ότι είναι ομοφυλόφιλος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Επειδή η μητέρα μου ένιωθε την ευθύνη του ότι μεγάλωνε ένα αγόρι μόνη της, δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχθεί ότι είμαι ομοφυλόφιλος. Κάτι τέτοιο δυστυχώς για τα κριτήριά της θα ήταν προσωπική της αποτυχία ως γονέας. Κι αυτό γιατί ήταν ένας φοβισμένος άνθρωπος απέναντι στη γνώμη των άλλων. Ήταν βέβαια και άλλες οι εποχές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο σπίτι να υποδύομαι έναν straight», είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ο Νότης Χριστοδούλου.

Η ανάρτηση του Νότη Χριστοδούλου μετά την εξομολόγηση για τη σεξουαλική του ταυτότητα

Και μετά από την παραπάνω εξομολόγηση, ο Νότης Χριστοδούλου, το πρωί της Πέμπτης, 10 Μαρτίου, έκανε μια ανάρτηση μέσα από το προσωπικό και επίσημο προφίλ του στο Instagram, αναφέροντας πως νιώθει ανακούφιση μετά από όσα αποκάλυψε.

«Νιώθω ανακούφιση τώρα που σας έχω δείξει τις πληγές μου… Ήταν ένας σκοτεινός και επίπονος δρόμος γεμάτος ανασφάλεια και φόβο. Πλέον μαθαίνω να τις αποδέχομαι, να τις περιποιούμαι, να τις αγαπώ και να τις επουλώνω. Συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι μόνος, ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι εκεί έξω που παλεύουν εξίσου αλλά και τόσοι άλλοι που είναι έτοιμοι να στηρίξουν και να μοιράσουν αγάπη», έγραψε αρχικά ο Νότης Χριστοδούλου.

«Κατανοώ ότι ο φόβος είναι αυτός που με καθηλώνει. Βλέπω όμως ότι δεν είμαι μόνος, ότι δεν είμαστε μόνοι. Ελπίζω και εύχομαι να έβαλε έστω και ένα λιθαράκι στο δύσκολο έργο κατά της ομοφοβίας, του ρατσισμού, της πατριαρχίας και των στερεοτύπων, που στεναχωρούν, βασανίζουν, απορρίπτουν, κακοποιούν και θέτουν άδικα στο περιθώριο τόσες ψυχές. Θα συνεχίσω την προσπάθεια και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Ευχαριστώ για την αγάπη», κατέληξε ο Νότης Χριστοδούλου, αναρτώντας και μια παιδική του ζωγραφιά πριν πολλά χρόνια στο δημοτικό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νότης Χριστοδούλου
Νότης Χριστοδούλου

Πηγή