Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Ξέσπασαν Φαίη Σκορδά και Ελένη Τσολάκη για δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική ζωή τους

Ξέσπασαν Φαίη Σκορδά και Ελένη Τσολάκη για δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική ζωή τους

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν την Πέμπτη η Ελένη Τσολάκη. Η νεαρή παρουσιάστρια, πριν λίγες ημέρες, είδε την προσωπική της ζωή να πρωταγωνιστεί σε δημοσίευμα, το οποίο υποστήριζε ότι ο γάμος της με τον Παύλο Πετρουλάκη περνάει κρίση, ενώ έθιγε κι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, όπως είναι η μητρότητα.

Η Φαίη Σκορδά τη ρώτησε σχετικά για το θέμα αυτό με την παρουσιάστρια να απαντά: «Το να διαβάσουμε διάφορα για τη ζωή μας είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αλλά το να χρησιμοποιεί ένας άνθρωπος κάτι τόσο προσωπικό και ευαίσθητο σε έναν τίτλο, ανάμεσα σε άλλες ανυπόστατες πληροφορίες, απλά και μόνο για μερικά κλικς με θύμωσε πάρα πολύ. Ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Στο τέλος της ημέρας η απόδειξη είναι η αλήθεια. Το όριο μου είναι έξω από την πόρτα του σπιτιού μου. Δεν θέλω να μου το αγγίξεις αυτό. Είναι πολύ ιερό και υπέρβαση να διαβάσω αυτή τη λέξη σε έναν τίτλο ενός άρθρου που δεν ξέρω ποιος το γράφει. Το δικό μου όριο ήταν εκείνο. Η μανούλα μου το είδε από το προηγούμενο βράδυ και δεν μου το είπε για να μη στενοχωρηθώ. Ήθελα αν το δει ποτέ κάποιος να ξέρει πως υπάρχει μια δική μου απάντηση».

Η παρουσιάστρια του Πρωινού πήρε τη σκυτάλη και αναφέρθηκε στη δική της περίπτωση, μην κρύβοντας τον έντονο εκνευρισμό της για αναληθές δημοσίευμα που είχε να κάνει και με τη δική της προσωπική ζωή. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι πρώτη φορά σκέφτεται να ακολουθήσει τη νομική οδό.

«Τα τελευταία 16 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, έχω διαβάσει διάφορα. Κι έχουν πει και για εμένα διάφορα. Το είπα και πριν ότι έχω φουντώσει. Πρέπει να υπάρχει κι ένα όριο. Δεν μου αρέσει κι αυτό ότι όλα γυρνάνε γύρω από εμένα και πρέπει να απαντάς σε όλα. Είναι εκτός της δικής μου επαγγελματικής ιδιοσυγκρασίας», είπε αρχικά.

Και συνέχισε:  «Πραγματικά είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να κινηθώ νομικά σε κάτι αντίστοιχο με το δικό σου στην ίδια στήλη -προφανώς γίνεται “ανταλλακτικά” επειδή στήριξα την Ελένη. Έτσι λειτουργεί το σύστημα. Και λες ρε παιδί μου, τι να κάνω, να το πάω νομικά; Ναι, θα το πας νομικά. Θα αλλάξει κάτι; Εξαρτάται πόσο κάποιος αισθάνεται ξεφτιλισμένος ή όχι για να το συνεχίσει ή όχι. Υπάρχουν κάποια όρια που όταν ο άλλος χωρίς να σκέφτεται τα καταπατά, χωρίς να έχει ένα τόσο μικρό δείγμα, γράφοντας μπούρδες και ψέματα, με έναν τίτλο που δεν έχει καμία σχέση με το κείμενο, είναι ανυπόστατο, είναι χυδαίο, είναι πρόστυχο.. Να μπαίνει και μία τελεία. Δεν θα πω κάτι άλλο. Είμαστε άνθρωποι, δεν γίνεται να μη μας επηρεάζουν. Απλώς κι εγώ πρώτη φορά αποφασίζω ότι κάποια πράγματα πρέπει να παίρνουν τη νομική οδό. Δεν είμαι της λογικής να κάνω ένα post στο Instagram».


Πηγή