Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ξέσπασε η Κατερίνα Στανίση: Τι παλιούς ρε βλάκα;

Στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι Μαζί» μίλησε η Κατερίνα Στανίση, η οποία ξέσπασε για το πώς αντιμετωπίζουν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί τους παλαιότερους τραγουδιστές.

«Πολύ λίγα πράγματα ακούγονται από αυτά που κάνουν οι παλαιοί τραγουδιστές. Ο κόσμος αν δεν το ήθελε, δεν θα ερχόταν στα live που κάνουμε. Δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος να παίξει Στανίση αν δεν γουστάρει. Υπάρχουν, όμως, λαϊκά ραδιόφωνα που βλέπεις ότι και αυτά ταυτίζονται. Είναι πολύ λίγα τα λαϊκά ραδιόφωνα που παίζουν εμάς», δήλωσε αρχικά στην Εβελίνα Νικόλιζα.

Παραδέχτηκε πως ήταν η πρώτη που την πείραξε, επειδή τα ραδιόφωνα δεν έπαιζαν τα τραγούδια της. «Μου έλεγαν στα ραδιόφωνα “δεν παίζουμε παλιούς»” Τι παλιούς βρε βλάκα; Ο καλλιτέχνης γίνεται παλιός; Κάποτε είπα το ίδιο τραγούδι με κάποιον τραγουδιστή, να μην τον αναφέρω, όταν το τραγουδούσα εγώ που έκανε πάταγο, δεν το έπαιζε κανένα ραδιόφωνο κι έγινε από μόνο του το τραγούδι γνωστό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, παραδέχτηκε ότι η ίδια δεν είναι καλή στις δημόσιες σχέσεις. Αν και, όπως αναρωτήθηκε: «Να πηγαίνω να χτυπάω πόρτες 45 χρόνια στη δουλειά αυτή»;

Τέλος, η Κατερίνα Στανίση δήλωσε ότι δε ντρέπεται που πηγαίνει στα πανηγύρια, αφού δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις μεγάλες συναυλίες. «Η προσέλευση του κόσμου στα πανηγύρια είναι τόσο συγκινητική, που πολλές φορές, με δυσκολία συγκρατώ τα δάκρυά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

localStorage.clear();


Πηγή