Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα Παππά για τη Σπυροπούλου: Όλα εδώ πληρώνονται

Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα Παππά για τη Σπυροπούλου: Όλα εδώ πληρώνονται

Στο Happy Day βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με την Χριστίνα Παππά και τη δήλωση που είχε κάνει εκείνη πως είναι «αφελής». Η Σπυροπούλου ανέφερε για τον χαρακτηρισμό: «Δε νομίζω ότι η Χριστίνα Παππά είχε κακή πρόθεση.

Την ξέρω την Χριστίνα, την έχω καλέσει και πολλές φορές στην εκπομπή. Όταν μια μέρα ήταν πιο moody, ερχόταν μου έβγαζε μια ευαισθησία. Είμαι σίγουρη ότι εκείνη τη μέρα ξύπνησε και δεν πήγαιναν καλά τα μαγαζιά της, ήθελε να εκφράσει ένα παράπονό της που δεν είχα πάει στο σούσι. Δεν τίθεται θέμα, τώρα μου έστειλε μήνυμα να πάω στη Μύκονο στο σπίτι της».

Ωστόσο, οι δηλώσεις της Σπυροπούλου φαίνεται πως πλήγωσαν την Παππά, όπως άλλωστε η ίδια τόνισε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», όπου βγήκε σε τηλεφωνική επικοινωνία. Μάλιστα, η ηθοποιός κι επιχειρηματίας σε κάπια στιγμή δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα στον τηλεοπτικό «αέρα».

«Την Κωνσταντίνα όταν όλοι την έκαναν πέρα, τη θεώρησα αδύναμη, στεναχωριόμουν… Είχα πάρει και τον κ. Λάτσιο να τη βάλει στον ΑΝΤ1 στο Dancing. Προσπάθησα και τη στήριξα με όσες γνωριμίες είχα. Όταν πήγε στο Surviror ανέβαζα τα βιντεάκια της, ούτε κολλητή μου φίλη.

Από εκεί που η Κωνσταντίνα με έπαιρνε 100 φορές την ημέρα τηλέφωνο, δε μου λέει ούτε καλημέρα… τη στιγμή που όντως εγώ είχα ανοίξει ένα μαγαζί στη Μύκονο και είχα ανάγκη να με στηρίξουν οι φίλοι μου. Την προηγούμενη εβδομάδα την κάλεσα και στη Μύκονο. Τόσο χαζή και αφελής είμαι», είπε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε: «Φυσικά και με ενόχλησε και με πλήγωσε αυτό που είπε. Εγώ δεν είμαι καμία γυναίκα που τα βρήκε έτοιμα ούτε μου έχει δώσει κανείς εκπομπή στην τηλεόραση. Έχω παλέψει μόνη μου. Με πιάνει το παράπονο και δεν επιτρέπω σε κανέναν να λέει για τη δουλειά μου».

Για να προσθέσει: «Ειλικρινά τα έχω χάσει. Αντί να μας κάνει καλύτερους όλο αυτό το πράγμα που περνάμε τόσον καιρό μας κάνει χειρότερους. Εγώ πάντως τη διαφήμιση δεν τη χρειάζομαι, τα μαγαζιά μου δόξα τω Θεώ πάνε πολύ καλά, μας στηρίζει ο κόσμος. Να ΄ναι καλά η Κωνσταντίνα, δεν πειράζει. Όπως της είχα πει και σε ένα μήνυμα που της έστειλα, όλα εδώ πληρώνονται κάποια στιγμή».


Πηγή