Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Ξέσπασμα Μανουσάκη: Είναι παράσιτα που τρέφονται από το αίμα του δημιουργού

Ο γνωστός σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Εδώ» στον ΣΚΑΪ, όπου μίλησε για τα μελλοντικά του πλάνα, ενώ ξέσπασε κατά των κριτικών για τα όσα έγραψαν για την ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης».

Για όσα ακούγονται για την τηλεοπτική του επιστροφή και μάλιστα μέσω της Δημόσιας Τηλεόρασης, ο κ. Μανουσάκης είπε: «Πρώτα πρέπει να γυριστεί, αλλά πρέπει πριν γυριστεί να εγκριθεί από την ΕΡΤ. Να πάρει δηλαδή η ΕΡΤ αποφάσεις που δεν έχει πάρει εδώ και 10 με 11 χρόνια που δεν έχει κάνει σειρές».

«Ο σταθμός στην καριέρα μου ήταν οι “Ψίθυροι Καρδιάς” και το “Ουζερί Τσιτσάνης”», σχολίασε ο γνωστός σκηνοθέτης και συνέχισε: «Ποτέ δεν αντιμετώπισα κακές κριτικές, αλλά λιβέλους. Στο “Ουζερί Τσιτσάνης” αντιμετωπίσαμε μια απίστευτη εχθρότητα από τους έγκριτους κριτικούς, όχι όλους, από την πλειονότητα, που δεν έγραφαν κριτική, απλώς έβριζαν, όπως βρίζουν τον κ. Σμαραγδή», είπε ο κ. Μανουσάκης.

«Άνθρωποι, οι οποίοι υπάρχουν διά της αρνήσεως, αλλιώς δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης. Παράσιτα που τρέφονται από το αίμα του δημιουργού, όπως τα τσιμπούρια», συμπλήρωσε.

localStorage.clear();


Πηγή