Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ξανά ερωτευμένος ο Στέλιος Διονυσίου -Αυτή είναι η σύντροφός του | ΖΩΗ

Tον Στέλιο Διονυσίου τη φετινή τηλεοπτική σεζόν τον βλέπουμε στο J2US όπου συμμετέχει ως coach της Μαρίνας Πατούλη.

Το ζευγάρι του μουσικού σόου, καταφέρνει παρά να εντυπωσιάζει την κριτική επιτροπή και αποσπά αρκετά θετικά σχόλια.

Εξίσου καλά όμως είναι και στην προσωπική του ζωή ο τραγουδιστής, επτά χρόνια μετά το διαζύγιο του. Ο Στέλιος Διονυσίου έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Αγνής Καλούμενου, η οποία είναι επίσης τραγουδίστρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ίδιος μάλιστα μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τη νέα σχέση του, λέγοντας: «Δεν την κρύβω, έχουμε βγει πολλές φωτογραφίες μαζί. Γενικά εμφανιζόμαστε, δεν κρυβόμαστε. Δεν έχω κάνει ακόμη πρόταση γάμου», δήλωσε ο Στέλιος Διονυσίου με την Μαρίνα Πατούλη να προθυμοποιείται να τους παντρέψει!

«Με την Αγνή γνωριστήκαμε μέσα από τη δουλειά. Την άκουσα ως τραγουδίστρια, μου άρεσε ως φωνή και την πήρα μαζί μου στις περιοδείες. Μέσα από τη συνεργασία μας προέκυψε η ερωτική μας σχέση. Είναι πολύ χαμηλών τόνων κορίτσι. Δεν αποκλείω έναν δεύτερο γάμο. Μακάρι να έχω στη ζωή μου την Αγνή δίπλα μου, με σέβεται, με αγαπάει, με προσέχει. Έχω βρει το στήριγμα μου», έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Στέλιος Διονυσίου.

Δείτε τη νέα σύντροφο του Στέλιου Διονυσίου:

Ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει αρκετές φορές σε έξοδο τους και οι δυο τους ποζάρουν κάθε φορά ευδιάθετοι και χαμογελαστοί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στέλιος Διονυσίου, Αγνή Καλουμένου
Στέλιος Διονυσίου, Αγνή Καλουμένου
Στέλιος Διονυσίου, Αγνή Καλουμένου

Πηγή