Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ξανά στην Ελλάδα ο Παύλος Γλύξμπουργκ -Τι είπε στην κάμερα για στέψη του Καρόλου και το σπίτι του στην Αθήνα

Στην Ελλάδα βρίσκεται και πάλι ο Παύλος Γλύξμπουργκ, με τον ίδιο να δηλώνει ότι από Σεπτέμβριο θα βρίσκεται στη χώρα πιο συχνά.

Η κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα, εντόπισε τον Παύλο Γλύξμπουργκ κατά την τελευταία του επίσκεψη στην Ελλάδα και μάλιστα τη στιγμή που έτρωγε σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια εβδομάδα μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου στο Λονδίνο, όπου παραβρέθηκε μαζί με την σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και την μητέρα του Αννα Μαρία, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκε και πάλι στην Αθήνα και μεταξύ άλλων μίλησε στην κάμερα όχι μόνο για το που σκοπεύει να μείνει ο ίδιος αλλά και για τα στέψη του Καρόλου.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου

«Ήταν πολύ όμορφα, ο βασιλιάς μας υποδέχτηκε πολύ ωραία. Όπως ξέρετε, είμαστε δεμένη οικογένεια, μας ζήτησε να πάμε. Έχει βαφτίσει την κόρη μου και τον αδελφό μου. Την κόρη μου στην Κωνσταντινούπολη», είπε ο Παύλος Γλύξμπουργκ αναφερόμενος στον Κάρολο.

Πηγαινοέρχομαι, η μητέρα μου θα μείνει στην Αθήνα

«Πηγαινοέρχομαι. Όπως σας είπα, ήμουν εδώ αυτή την εβδομάδα και θα ξαναφύγω. Ο γιος μου αποφοιτά τη Δευτέρα. Αργότερα τα άλλα παιδιά από τα σχολεία τους. Από Σεπτέμβριο θα με βλέπετε πολύ συχνά, η μητέρα μου δεν πρόκειται να πάει πουθενά, το σπίτι της είναι εδώ. Και εγώ εδώ θα είμαι, είναι το σπίτι μου εδώ αλλά θα πηγαινοέρχομαι. Έχω εργασίες στη Νέα Υόρκη αλλά με τραβάει πολύ η Αθήνα», είπε ο μεγαλύτερος γιος του τέως βασιλιά Καρόλου.

Ο Παύλος, αν και ιδιαίτερα φιλικός, απέφυγε να πει σε ποια περιοχή της Αθήνας ψάχνει σπίτι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Παυλος


Πηγή