Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ξανά στο Λονδίνο Μέγκαν Μαρκλ-Χάρι -Γιατί Κέιτ Μίντλετον-Γουίλιαμ δεν θα τους συναντήσουν ούτε από μακριά

Εντελώς απίθανο μοιάζει το ενδεχόμενο να συναντηθούν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ με τους Κέιτ Μίντλετον και Γουίλιαμ κατά την επιστροφή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Σεπτέμβριο.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα ταξιδέψουν στο ΗΒ για να επισκεφθούν δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα στη Βρετανία, καθώς και να μεταβούν στη Γερμανία για μια εκδήλωση για τους Αγώνες Invictus στο Ντίσελντορφ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οπως αναφέρει η Daily Mail, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θέλει να αποφύγει μια συνάντηση με τον πρίγκιπα Χάρι μέχρι να έχει την ευκαιρία να διαβάσει τα απομνημονεύματα του μικρότερου αδελφού του, σύμφωνα με τη βασιλική βιογράφο Άντζελα Λέβιν.

Ο ειδικός, πάλι, σε θέματα της βασιλικής οικογένειας Ρίτσαρντ Φιτσγουίλιαμς δήλωσε στο FEMAIL ότι το χάσμα μεταξύ των Κέιμπριτ και των Σάσεξ είναι «πολύ βαθύ», πράγμα που σημαίνει ότι μια συνάντηση των δύο ζευγαριών στο Ηνωμένο Βασίλειο «μάλλον δεν θα γίνει».

Γιατί ο Γουίλιαμ θα αποφύγει πάση θυσία συνάντηση με τον Χάρι

Η Λεβί υποστηρίζρι ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον είναι πιθανό να περιμένουν να δουν τι θα πει ο πρίγκιπας Χάρι στα επερχόμενα απομνημονεύματά του, που θα κυκλοφορήσουν αυτό το χειμώνα, πριν επουλώσουν οποιαδήποτε πληγή στη σχέση τους που ήταν άψογη και δυνατή μέχρι που εμφανίστηκε η Μέγκαμ Μαρκλ.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι εξαιρετικά απασχολημένοι αυτή τη στιγμή», δήλωσε η βασιλική συγγραφέας. «Μετακομίζουν στο σπίτι τους, πρέπει να τακτοποιήσουν τα παιδιά τους σε νέα σχολεία. Είναι πολύ απασχολημένοι αναλαμβάνοντας τόσες περισσότερες υποχρεώσεις για τη βασίλισσα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και δεν ξέρω αν ο Γουίλιαμ θα ήθελε να επανορθώσει με τον Χάρι. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο και σίγουρα όχι πριν κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματά του, γιατί δεν ξέρουμε τι θα πει.

Ο Χάρι υπήρξε πολύ αγενής και σκληρός μέχρι στιγμής. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει και ίσως να μην θέλουν να τους δουν μέχρι να βγουν όλα αυτά στη φόρα και να μάθουν τι λέει».

«Το ρήγμα ατη σχέση τους είναι βαθύ…»

Ο Φιτζγουίλιαμς από την πλευρά του άφησε επίσης να εννοηθεί ότι μια επανένωση των δύο αδελφών στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Σεπτέμβριο είναι απίθανο να συμβεί, εξηγώντας: «Υποψιάζομαι ότι αυτό το ρήγμα είναι πολύ βαθύ, οι πληροφορίες λένε ότι μάλλον δεν θα γίνει».
Το ζευγάρι θα μεταβεί στη συνέχεια στη Γερμανία στις 6 Σεπτεμβρίου, πριν επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα WellChild Awards στο Λονδίνο στις 8 Σεπτεμβρίου, όπου ο πρίγκιπας Χάρι θα εκφωνήσει ομιλία.

Είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι θα βρεθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τους εορτασμούς για το Ιωβηλαίο τον Ιούνιο, όταν, στους μεγάλους εορτασμούς, έμοιαζαν οι απόλυτοι παρίες. Επισκέφθηκαν επίσης τη Μεγάλη Βρετανία τον Απρίλιο, όταν συναντήθηκαν κρυφά με τον Κάρολο και τη βασίλισσα καθ’ οδόν προς την Ολλανδία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εχουν να μιλήσουν από κοντά ένα χρόνο

Οι αδελφοί πρίγκιπας Ουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι δεν έχουν μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο από τότε που έκαναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της εκλιπούσας μητέρας τους, Νταϊάνα το περασμένο καλοκαίρι.

Εντωμεταξύ, ο δούκας του Κέιμπριτζ και η οικογένειά του μετακομίζουν από το παλάτι του Κένσινγκτον στο Adelaide Cottage, μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από το κάστρο του Γουίνδσορ.
Αν οι Σάσεξ μείνουν στο σπίτι τους, το Frogmore Cottage, θα απέχουν μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από τους Κέιμπριτ, οι οποίοι θα βρίσκονται μόλις 800 μέτρα μακριά μακριά τους όταν μετακομίσουν στο Adelaide τις επόμενες εβδομάδες.

Θα είναι η πρώτη φορά που τα δύο ζευγάρια θα είναι γείτονες από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν μετακόμισαν από το παλάτι του Κένσινγκτον το 2019.

Αλλά μια πηγή φέρεται να δήλωσε ότι η επίσκεψη των Σάσεξ θα επικεντρωθεί στην «υποστήριξη διαφόρων φιλανθρωπικών οργανώσεων που είναι κοντά στην καρδιά τους» και δεν έχουν σχέδια να δουν τους Κέιμπριτζ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και γείτονες Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι δρν θα πέσουν πάνω σε Κέιτ Μίντλετον και Γουίλιαμ

Η συντάκτρια του περιοδικού Majesty, Ingrid Seward, δήλωσε στη Sun: “«Δεν νομίζω ότι θα έπεφταν ο ένας πάνω στον άλλο, εκτός αν ήταν προσυμφωνημένο».

«Υποθέτω ότι κάποιος θα μπορούσε να πάει με μερικά λουλούδια ως προσφορά για… ανακωχή, αλλά θυμηθείτε τι συνέβη την τελευταία φορά» είπε, αναφερόμενη στους ισχυρισμούς ότι η Μέγκαν πέταξε τα λουλούδια απου της έστειλε η Κέιτ στα σκουπίδια, μετά από καυγά για τα φορέματα των παρανύμφων στο βασιλικό γάμο του 2018.

Θεωρείται απίθανο το ζευγάρι να φέρει μαζί του τα παιδιά του Αρτσι, τριών ετών, και Λίλιμπετ, 14 μηνών.

Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αρνήθηκαν να σχολιάσουν. Αλλά μια πηγή δήλωσε στην Daily Telegraph ότι η επίσκεψη θα γίνει κατά τη διάρκεια μιας πολυάσχολης εβδομάδας.

Η επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες πριν από την αναμενόμενη κυκλοφορία του βιβλίου του πρίγκιπα Χάρι τον Οκτώβριο, γραμμένο από τον βραβευμένο με Πούλιτζερ συγγραφέα-φάντασμα JR Moehringer, το οποίο υπόσχεται «να αποκαλύψει μια περιγραφή της ζωής του από πρώτο χέρι», η οποία θα είναι «ακριβής και απολύτως αληθινή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι είναι πιθανό να θέλει να περάσει χρόνο με τη βασίλισσα, αφού απόλαυσε μόλις 15 λεπτά μαζί της κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με βασιλικούς παρατηρητές.

Ο Φιτζγουίλιαμς υποστήριξε ότι μια συνάντηση με τη βασίλισσα θα ήταν πιο πιθανό να πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο ή στο Γουίνδσορ.


Πηγή