Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ξανθή Τζερεφού: Η φιλία της με τον Θέμη Κανέλλο από το «Big Brother»

Ξανθή Τζερεφού: Η φιλία της με τον Θέμη Κανέλλο από το «Big Brother»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η πρώτην παίκτρια του GNTM, Ξανθή Τζερεφού. Το μοντέλο αναφέρθηκε στον φετινό κύκλο του reality μοντέλων του Star, στη φιλία της με τον Θέμη Κανέλλο από το «Big Brother» αλλά και στο πρόσφατο περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Σχολιάζοντας τον φετινό κύκλο του GNTM, είπε: «Σίγουρα είδαμε κορίτσια που δεν είχαν τις προδιαγραφές και με την προσθήκη των αγοριών λες κυκλοφορούν ανάμεσά μας αυτά τα παιδιά; Πού είναι κι εγώ δεν τα έχω δει; Την Ζενεβιέβ την λατρεύω, είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσα άνετα να κάνω παρέα».

Αναφορικά με τη φιλία η οποία την ενώνει με τον παίκτη του «Big Brother», Θέμη Κανέλλο, είπε: «Είμαστε φίλοι πάρα πολλά χρόνια. Ταιριάζουμε στο κομμάτι ότι δεν κάτσει να μαλώσει και να χαλάσει τη ζαχαρένια του. Τώρα σαν ριάλιτι είναι κάτι που δεν θα επέλεγα να πάω εγώ. Δεν είναι του τύπου μου, είναι της ίντριγκας. Με την οικογένειά του είναι πολύ normal, όπως εγώ δεν μου αρέσει να μιλώ για την οικογένειά μου δεν μιλάει ούτε ο Θέμης. Μπορώ να σου πω ότι έχει πάρα πολλούς καλούς φίλους που τον στηρίζουν».

Σχολιάζοντας το πρόσφατο περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, η Ξανθή τόνισε: «Αρσενικά υπάρχουν πολλά, άνδρες όμως λίγοι. Τουλάχιστον δείξε σεβασμό κι αυτό που είδαμε ήταν τουλάχιστον απαράδεκτο. Τώρα να βγει να κουκουλώσει τι; Δέξου το και τέλος».


Πηγή