Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ξεχωριστά γενέθλια για τον Γιώργο Μαζωνάκη στο Zonars bar restaurant

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Γιώργος Μαζωνάκης, στο Zonars – bar restaurant, το βράδυ της Τρίτης 6 Μαρτίου μαζί με λαμπερούς καλεσμένους και αγαπημένους φίλους.

Χρύσανθος Πανάς, Έλενα Σύρακα, Γιώργος Μαζωνάκης

«Έλα όπως είσαι» ήταν το μήνυμα της ιδιαίτερης πρόσκλησης του Γιώργου προς τους καλεσμένους του, «για να γιορτάσουμε μαζί την ημέρα της γέννησής μου» όπως έγραψε ο ίδιος σε χαλαρό ύφος.

5R2A4250
Γιώργος Μαζωνάκης, Δάφνη Ζουμπουλάκη

Ως γνήσιος οικοδεσπότης, ο Γιώργος υποδέχτηκε προσωπικά όλους τους καλεσμένους στην είσοδο του Zonars, όπως τους είχε υποσχεθεί.

5R2A4306
Γιώργος Μαζωνάκης, Βάσω Μαζωνάκη, Δημήτρης Μακρυνιώτης

Στο χώρο του Zonars είχε τοποθετηθεί ένα ομοίωμα του αγαπημένου τραγουδιστή, ο οποίος φημίζεται για το ξεχωριστό χιούμορ του, προδιαθέτοντας τους καλεσμένους για τη χαρούμενη βραδιά που θα ακολουθούσε.

5R2A4313
Γιώργος Μαζωνάκης, Θέμης Γεωργαντάς

Η διακόσμηση ήταν στις αποχρώσεις του χρυσού και του μαύρου, με μπαλόνια να κυριαρχούν στο χώρο και το ειδικά διαμορφωμένο stage.

5R2A4326
Απόστολος Γκλέτσος, Νίκος Φρονιμόπουλος, Γιώργος Μαζωνάκης

Την εντυπωσιακή τριώροφη τούρτα που έσβησε ο Γιώργος,  ετοίμασε και παρουσίασε ο ίδιος ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης στον εορταζόμενο.

5R2A4518
Μαργαρίτα Μάτσα, Γιώργος Μαζωνάκης

Το live performance της Ρένας Μόρφη  αλλά και τα τραγούδια που αυθόρμητα είπαν ο Γιώργος με τους φίλους του, δημιούργησαν μια παρεΐστικη, γιορτινή βραδιά που όλοι θα θυμούνται για πολύ καιρό.

5R2A4554
Ήβη Αδάμου, Γιώργο Μαζωνάκης, Μιχάλης Κουϊνέλης

Το party επιμελήθηκε δημιουργικά και μουσικά ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Τον Γιώργο τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος, του επιχειρηματικού κόσμου, της πολιτικής, του θεάτρου, φίλοι και συνάδελφοι του.

5R2A4612
Κάτια Ζυγούλη, Γιώργος Μαζωνάκης, Σάκης Ρουβάς

Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν η Μαριάννα Λάτση, το ζεύγος Κουτσολιούτσου, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, η Τάμτα, ο Αντώνης Σρόιτερ, ο Μπάμπης Στόκας, η Μαργαρίτα Μάτσα, ο Μίλτος Καμπουρίδης με τη Μαρίνα Βερνίκου, και πολλοί άλλοι.

5R2A4706
Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Μαζωνάκης
5R2A4729
Λάκης Γαβαλάς, Γιώργος Μαζωνάκης
5R2A4796
Ρένα Μόρφη
5R2A4808
Μαρίνα Βερνίκου, Μίλτος Καμπουρίδης
5R2A4812
Μαρίζα Κουτσολιούτσου, Γιώργος Μαζωνάκης
5R2A4892
Χρύσανθος Πανάς, Γιώργος Μαζωνάκης
5R2A4989
Αντώνης Σρόιτερ, Ιωάννα Μπούκη
5R2A5314
Μπάμπης Στόκας, Γιώργος Μαζωνάκης

localStorage.clear();


Πηγή