Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Ξυπόλυτοι πρίγκιπες σε παραλία της Αυστραλίας

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έβγαλαν τα παπούτσια τους και περπάτησαν ξυπόλυτοι στην παραλία, καθώς συνεχίζουν την περιοδεία τους στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ συνάντησαν την ομάδα σέρφερ One Wave , συμμετέχοντας στην «Fluro Friday», που ενθαρρύνει την ευαισθητοποίηση και τη συζήτηση των ζητημάτων ψυχικής υγείας.

 

Αργότερα, ο Χάρι ανέβηκε στη γέφυρα του λιμανιού του Σίδνεϊ με συμμετέχοντες στους αγώνες Invictus Games, τους οποίους ο ίδιος θεσμοθέτησε.

 

Το ζευγάρι έγινε δεκτό με ζητωκραυγές και χειροκροτήματα καθώς έφτασε στην παραλία Bondi, τελευταίο σταθμό της «στάσης» τους στην Αυστραλία. Τους υποδέχθηκαν οι Grant Trebilco και Sam Schumacher, συνιδρυτές του OneWave, οι οποίοι ήταν ντυμένοι με έντονα χρώματα και φλοράλ σχέδια, όπως προβλέπει η «Fluro Friday».

Ο Χάρι μπήκε γρήγορα στο πνεύμα φορώντας μία μπλε γιρλάντα λουλουδιών στον λαιμό του, ενώ η Μέγκαν φόρεσε μία ροζ. Συνεχίζοντας τις «χαλαρές» εμφανίσεις τους περπάτησαν ξυπόλυτοι στην παραλία, όπου κάθισαν και συνομίλησαν με τα μέλη της OneWave.

localStorage.clear();


Πηγή