Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Οι απεγνωσμένες εκκλήσεις διάσημης τραγουδίστριας να βρεθεί το εξωφρενικά ακριβό δαχτυλίδι της

Η Τρίτη 13 Νοεμβρίου αποδείχθηκε γρουσούζικη για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Τόνι Μπράξτον καθώς στην πτήση της από Νέα Υόρκη για Λος Άντζελες ξέχασε την τσάντα που είχε μαζί της στο αεροσκάφος της Delta.

Δεν ήταν τόσο η αξία της Louis Vuitton που την έκανε να ανησυχήσει, όσο το περιεχόμενό της, καθώς είχε αφήσει μέσα κοσμήματα μεταξύ των οποίων και το δαχτυλίδι αρραβώνων με το θεόρατο διαμάντι που της χάρισε ο αγαπημένος της Birdman (Μπράιαν Γουίλιαμς).

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Βάσει του μεγέθους και της καθαρότητας του πολύτιμου λίθου η αξία του δαχτυλιδιού, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ίσως φτάνει και τα 2 εκατομμύρια δολάρια.

Η πολυβραβευμένη μουσικός συνήθως φορά το πανάκριβο αυτό κόσμημα στο αριστερό της χέρι, αλλά αυτή τη φορά θεώρησε πως θα ήταν πιο ασφαλές να το αφήσει στην τσάντα της.

Βγαίνοντας όμως από το αεροπλάνο την ξέχασε και όταν το ανακάλυψε ήταν πια αργά.

Μέσω των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησε τη συνδρομή της αεροπορικής εταιρείας.

«Ει Delta άφησε την LV τσάντα μου στην πτήση από JFK για LAX την Τρίτη. Δεν ήταν δυνατό να πάρω οποιαδήποτε είδους βοήθεια από οποιονδήποτε στην εταιρεία! Μπορεί κάποιος να ενημερώσει τη Delta ότι προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί τους; Προσπάθησα να μην το εκμεταλλευτώ, παρακαλώ βοηθήστε με είστε η αγαπημένη μου εταιρεία», έγραψε στο twitter στις 19/11.

Δημοσιοποιώντας το θέμα της, η εταιρεία κινητοποιήθηκε και τελικά εντόπισε την τσάντα. Μόνο που από το εσωτερικό της είχαν αφαιρεθεί τα περισσότερα πολύτιμα κοσμήματα που υπήρχαν όπως και το δαχτυλίδι αρραβώνων της 51χρονης σταρ.

Ένα 24ωρο αργότερα, επέστρεψε με νέα της ανάρτησης για να ενημερώσει τους φίλους της μήπως μπορέσουν και τη βοηθήσουν να βρει τη «Bonnie», όπως αποκαλεί το δαχτυλίδι.

«Γεια σας και πάλι, η Delta εντόπισε την LV τσάντα μου! Ναι! Δυστυχώς τα περισσότερα κοσμήματα λείπουν… συμπεριλαμβανομένου και του δαχτυλιδιού αρραβώνων μου! Όποιος το έχει δανειστεί… Παρακαλώ να το επιστρέψει!!!! Υπόσχομαι, δεν θα κάνω ερωτήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στον λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της με το δαχτυλίδι που «βγάζει μάτι» συνοδευόμενη από το μήνυμα: «Είμαι λυπημένη σήμερα, το δαχτυλίδι αρραβώνων μου χάθηκε αλλά είμαι αισιόδοξη πως κάποιος θα βρει τη “Bonnie” και θα την επιστρέψει στο σπίτι της».

localStorage.clear();


Πηγή