Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Οι λαμπεροί καλεσμένοι στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια (πλην της Καμίλα Πάρκερ), γαλαζοαίματοι, αξιωματούχοι, αριστοκράτες και φυσικά αρκετές διασημότητες απάρτιζαν τη λίστα των καλεσμένων, που έδωσαν το «παρών» στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας με τον Τζακ Μπρούκσμπανκ. Αν και η λίστα είχε και άλλα λαμπερά ονόματα του σταρ σύστεμ, όπως οι Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ, Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, που όμως, δεν πήγαν στον δεύτερο μέσα στη χρονιά πριγκιπικό γάμο.

Ανάμεσα στους 850 καλεσμένους, που βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο Γουίνσδορ,  ξεχώρισαν ο Ρόμπι Γουίλιαμς, η Ντέμι Μουρ, η Ναόμι Κάμπελ, η Κάρα Ντελεβίν, η Λιβ Τάιλερ, η Κέιτ Μος, η Πίπα Μίντλεντον η οποία διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και άλλοι πολλοί celebrities. Οι κυρίες, μάλιστα, επέλεξαν κομψές τουαλέτες κι εντυπωσιακά καπέλα, αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν με το μέρος τους.

Ο δυνατός αέρας τούς έκανε την είσοδο στο Κάστρο δύσκολη, αφού έπαιρνε τα πάντα. Και κυρίως, οι κυρίες δεν ήξεραν τι να κρατήσουν: τα αέρινα φορέματά τους ή τα καπέλα; Τα απρόοπτα λόγω αέρα ήταν αρκετά. Η μόνη που ήταν άνετη και χαλαρή κατά την άφιξή της στο γάμο, ήταν η Κάρα Ντελαβίν. Το διάσημο μοντέλο επέλεξε ένα μαύρο tuxedo, οπότε κανένα άγχος για τον δυνατό αέρα.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έφτασε στην εκκλησία με τη σύζυγό του, Γκουέν Φιλντ, αλλά και την πεθερά του, μιας και η κόρη του ζευγαριού ήταν ένα από τα παρανυφάκια. Επίσης, την Κέιτ Μος τη συνόδευσε η κόρη της Λίλα, η οποία έχει μεγαλώσει και της μοιάζει αρκετά.

localStorage.clear();


Πηγή