Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Οι πληροφορίες που μοιράστηκε η Μέγκαν Μαρκλ για την εγκυμοσύνη της

Η Μέγκαν Μαρκλ, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας, είπε σε θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας ότι είναι έξι μηνών έγκυος, ωστόσο το ζευγάρι δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού του, μετέδωσαν βρετανικά ΜΜΕ.

Η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός και ο Βρετανός γαλαζοαίματος παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο και ανακοίνωσαν τον Οκτώβριο ότι περιμένουν το πρώτο παιδί τους την Άνοιξη του 2019, χωρίς να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας που είχε με πολίτες, οι οποίοι πήγαν να τη δουν από κοντά, ενώ επισκεπτόταν σήμερα το Μπίρκενχεντ στη βόρεια Αγγλία, η 37χρονη Μέγκαν αποκάλυψε ότι είναι έγκυος έξι μηνών, προσθέτοντας ότι το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας αναμένεται κάποια στιγμή τον Απρίλιο.

Εντούτοις, η Μέγκαν και ο Χάρι, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, δεν γνωρίζουν εάν το παιδάκι τους, έβδομο στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο, θα είναι αγόρι ή κορίτσι, και θα είναι για εκείνους «έκπληξη», μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ.

Η Έλεν Ο’ Τουλ, μητέρα επτά παιδιών η ίδια, αποκάλυψε ότι η Μέγκαν της ζήτησε συμβουλές.

«Της είπα “πάρε μια ανάσα και δέξου ό,τι σου προσφέρουν” κι εκείνη αγκάλιασε την κοιλίτσα της και γέλασε. Ήταν πραγματικά χαριτωμένο» εξήγησε η Βρετανίδα στο Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

localStorage.clear();


Πηγή