Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Οι σταρ του τένις κάνουν διακοπές στην Ελλάδα -Στην Κρήτη η Σβιόντεκ, Πόρτο Χέλι η Ραντουκάνου

Τα κορυφαία ονόματα του τένις μετά το Wimbledon απολαμβάνουν τις διακοπές τους, δύο εβδομάδες πριν αρχίσει το Tour της Αμερικής, και η Ελλάδα έχει γίνει ο αγαπημένος προορισμός αρκετών εξ αυτών.

Πέρα από τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Πάουλα Μπαντόσα που βρίσκονται στη Μήλο, στην Ελλάδα είναι και το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, η Ιγκα Σβιόντεκ!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Πολωνή σταρ του τένις βρίσκεται στην Κρήτη, όπου μάλιστα δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες από τις ομορφιές του τόπου, ενώ βρισκόταν πάνω σε σκάφος.

Η Σβιόντεκ δεν είναι η μόνη που επισκέφθηκε τη χώρα, καθώς στην Ελλάδα είναι αυτές τις ημέρες και η νικήτρια του US Open το 2021, Εμα Ραντουκάνου! Η δημοφιλής τενίστρια από την Βρετανία είναι μαζί με τον σύντροφό της στο Πόρτο Χέλι, όπου χαλαρώνει, ενώ είναι σε περίοδο θεραπείας μετά από επέμβαση στο πόδι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην Ελλάδα εθεάθη και η Μαρία Σαράποβα, η οποία και πέρυσι είχε επισκεφθεί τη χώρα μας.

Να τονιστεί πως τον προηγούμενο μήνα είχε έρθει στη Χαλκιδική για ολιγοήμερες διακοπές και ο Ραφαέλ Ναδάλ, ενώ πέρυσι, μεταξύ άλλων, τη χώρα μας είχαν επισκεφθεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς (λάτρης της Ελλάδας, την έχει επισκεφθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν), καθώς και η Ναόμι Οσάκα.


Πηγή