Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026

Οι «σωσίες» της Ελένης Φουρέιρας και της Νέτα ποζάρουν μαζί

Μετά τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, στον οποίον κατέλαβαν τη δεύτερη και την πρώτη θέση, αντίστοιχα, Ελένη Φουρέιρα και Νέτα θα δώσουν ξανά «ραντεβού» πάνω στη σκηνή, αυτήν τη φορά στο αυριανό επεισόδιο των «Δέκα Μικρών Μήτσων».

Την Ελληνίδα τραγουδίστρια θα υποδυθεί ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος στη σχετική φωτογραφία που «ανέβασε» στο Instagram φέρνει τρομακτικά στην εκρηκτική Ελένη, ενώ καμία έκπληξη δεν δημιουργεί το γεγονός ότι ως Νέτα θα εμφανιστεί η Σοφία Βογιατζάκη, λόγω και της -ομολογουμένως- μεγάλης ομοιότητας που έχει με την Ισραηλινή τραγουδίστρια.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Orianthi: Το κορίτσι από την Αδελαΐδα που βρέθηκε στη σκηνή με την Άννα Βίσση -Οι θρύλοι και η παρ’ ολίγον συνεργασία με τον Μάικλ Τζάκσον

Ένα κορίτσι από την Αυστραλία, που με την κιθάρα της έχει περάσει μια καριέρα ανάμεσα …

Daily-News.GR