Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Οι φωτογραφίες της βασιλικής οικογένειας για τα γενέθλια του Κάρολου

Τα 70α γενέθλια του πρίγκιπα Κάρολου γιορτάζει το Παλάτι του Μπάκιγχαμ και η βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας θέλησε να τα γιορτάσει με έναν γλυκό τρόπο. Εκτός από το επίσημο γεύμα που θα παραθέσουν για όλη τα μέλη της οικογένειας, ο Κάρολος πόζαρε με την Καμίλα Πάρκερ, τους δύο γιους του, τις συζυγούς τους και τα τρία του εγγόνια σε δύο απίθανα πορτρέτα.

Στις δύο επίσημες φωτογραφίες, που έδωσαν στη δημοσιότητα τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, βλέπουμε τον εορτάζοντα και διάδοχο του βρετανικού θρόνου να ποζάρει έχοντας στην αγκαλιά του τον εγγονό του πρίγκιπα Τζορτζ, δίπλα τη σύζυγό του Καμίλα ενώ περιβάλλεται από τους πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι, την Κέιτ Μίντλεντον, τη Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο άλλα εγγόνια του, την πριγκίπισσα Σαρλότ και τον λίγων μηνών, Λουίς. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στον κήπο του Κλάρενς Χάουζ, της επίσημης κατοικίας του Κάρολου. Στη μία ειδικά, όλα τα μέλη είναι χαλαρά και αστειεύονται στο φακό.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Η Σάρλοτ γι’ ακόμη μία φορά ποζάρει στο φακό με το χαρακτηριστικό της νάζι, όπως και ο μεγαλύτερος αδελφός της, Τζορτζ ο οποίος ξεκαρδίζεται στην αγκαλιά του παππού του. Ωστόσο, τα βλέμματα «κλέβει» ο μικρότερος αδελφός του, ο οποίος για πρώτη φορά μετά τη βάφτισή του ποζάρει σε επίσημη οικογενειακή φωτογραφία, που βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ο μικρός πρίγκιπας είναι χαριτωμένος και γελάει και αυτός στο φακό.  Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν τον Σεπτέμβριο, γι’ αυτό και δεν φαίνεται η κοιλίτσα της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία όπως έχει γίνει γνωστό, θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την ερχόμενη Άνοιξη.

localStorage.clear();


Πηγή