Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Οι Desigual συνεργασίες για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020

Οι Desigual συνεργασίες για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020

Για ποιο λόγο είναι σημαντικό να είσαι ο εαυτός σου στην εποχή που ζούμε; Σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν τα φίλτρα και τα περίπου 300 εκατομμύρια σχεδόν πανομοιότυπα post στο Instagram, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να είσαι εσύ.
Πόσο σημαντική είναι η διάθεσή σου να μαθαίνεις, να είσαι ελεύθερη, αντισυμβατική, να έχεις τα δικά σου ενδιαφέροντα, να είσαι πολύχρωμη, θετική, ενημερωμένη και, παράλληλα, υπεύθυνη.

Η Shop & Trade είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Desigual στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Και η νέα συλλογή του αγαπημένου μας brand είναι μια ωδή στον πραγματικό μας εαυτό. Στα στοιχεία που μας κάνουν μοναδικές. Στο «casual» που κάνει την καθημερινότητά μας διασκεδαστική. Στο χρώμα που μας χαρακτηρίζει. Κυρίως, όμως, στο μέλλον: ποια θα είσαι αύριο αν δεν είσαι ο εαυτός σου σήμερα;

Την ίδια στιγμή, επιδιώκουμε να διασφαλίσουμε ότι το 20% της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 είναι βιώσιμο ενώ παράλληλα επικεντρωνόμαστε σε άνετα λουκ, ειδικά σχεδιασμένα για τη ζωή στην πόλη, τα οποία μας επιτρέπουν να είμαστε ελεύθερες. Πιο ελεύθερες από ποτέ.

Οι δικές μας ιστορίες αγάπης: Οι Desigual συνεργασίες για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020

Monsieur Christian Lacroix: Flower power

Η συμβολή του Christian Lacroix στον κόσμο της μόδας είναι τεράστια. Από το 2011, εμπλουτίζει με την τεχνογνωσία του τις συνεργασίες με την Desigual. Φέτος, η συλλογή του παίρνει ζωή με υφαντά λουλούδια που δημιουργήθηκαν με παραδοσιακές λαϊκές τεχνικές. Εμπνευσμένη από τη οικοτεχνία και τη λαογραφία, αυτή η πολύχρωμη συλλογή αποτελείται από κομμάτια διακοσμημένα με χειμωνιάτικα λουλούδια, κάποια εκ των οποίων έχουν ζωγραφιστεί στο χέρι, και συνδυάζονται με σχέδια patchwork. Περιλαμβάνει φορέματα, παρκά, μπουφάν, T-shirt και πουλόβερ.

Miranda Makaroff: Φινετσάτη και με μια ξεχωριστή χρωματική παλέτα

Η συνεργασία μας με την Καταλανή καλλιτέχνιδα είναι εξίσου κομψή, διασκεδαστική και θηλυκή. Οι ζιπ κιλότ, τα δικτυωτά T-shirt και τα πολύχρωμα παλτό υιοθετούν την ίδια απαλή χρωματική παλέτα του ροζ και του μοβ και διακοσμούνται με διαφορετικά μοτίβα γάτας, τα οποία προσθέτουν ελικοειδή στοιχεία με κίνηση που παραπέμπει στις γυναικείες καμπύλες.


Πηγή