Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

«Οργιάζουν» οι φήμες για ειδύλλιο Τσιτσιπά με Πάουλα Μπαντόσα -Τι απαντά η Ισπανίδα τενίστρια

Η Πάουλα Μπαντόσα αποτελεί κατά πολλούς την ομορφότερη εν ενεργεία τενίστρια, ενώ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει το μεγαλύτερο φαν κλαμπ θαυμαστριών στο τένις.

Φήμες των τελευταίων ημερών, που παίρνουν μάλιστα μεγάλες διαστάσεις, φέρνουν τους δύο να έχουν έρθει πολύ κοντά, ακόμη και να είναι ζευγάρι!

Η Μπαντόσα τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σε σχέση με τον Χουάν Μπετανκούρ, μοντέλο από την Κούβα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει σταματήσει να εμφανίζεται στα γήπεδα για να την υποστηρίξει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το περιοδικό Hola ανέφερε πως το ζευγάρι έχει χωρίσει, με την ίδια να το διαψεύδει με ανάρτηση, αλλά λίγα 24ωρα μετά να σβήνει την ανάρτηση και να μην έχει επιβεβαιώσει ακόμη και σήμερα αν παραμένει μαζί του ή έχουν πάρει χωριστούς δρόμους. Αμφότεροι, ωστόσο, σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στα σόσιαλ, αν και η Μπαντόσα στο Instagram εξακολουθεί να διατηρεί ελάχιστες φωτογραφίες μαζί του (είχε περισσότερες, αλλά τις διέγραψε).

Ο Κουβανός πρώην σύντροφος της Μπαντόσα σε αγώνα της την χειροκροτάει
Ο Χουάν Μπεντανκούρ σε αγώνα της Μπαντόσα

Μπαντόσα και Τσιτσιπάς έχουν αμφότεροι προφίλ στο Spotify, όπου ταυτόχρονα ανέβασαν μία κοινή τους φωτογραφία. Αυτό έγινε γρήγορα αντιληπτό και οι ψίθυροι έγιναν πιο έντονοι τα τελευταία 24ωρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Χαμός» στον λογαριασμό Μπαντόσα μετά τις φήμες για ειδύλλιο με τον Τσιτσιπά

Στον λογαριασμό της Μπαντόσα επικρατεί ένας χαμός, με την ίδια να το διασκεδάζει, όπως φάνηκε και από ανάρτησή της στο Twitter.

«Περιμένω μπόνους από το Spotify μετά από αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά.

H Μπαντόσα εθεάθη σε ένα από τα παιχνίδια του Τσιτσιπά στο Roland Garros να φορά καπέλο και γυαλιά ηλίου, λίγο πάνω από το box της ομάδας του Ελληνα τενίστα, σε ένα ακόμη «σημάδι» που δείχνει πως… υπάρχει καπνός στη φήμη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Πάουλα Μπαντόσα με γυαλιά ηλίου στο γήπεδο για ματς του Τσιτσιπά
H Μπαντόσα στην κερκίδα, λίγες θέσεις πάνω από την ομάδα του Τσιτσιπά / Φωτογραφία: tennis news, © Matt Fitzgerald

Η Μπαντόσα πέρυσι το καλοκαίρι είχε περάσει μόνη της τις διακοπές της στη Σαντορίνη, απ’ όπου είχε αναρτήσει και φωτογραφίες στα σόσιαλ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή