Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ορλάντο Μπλουμ: Η πρώην του Μιράντα Κερ αποθέωσε την νυν Κέιτι Πέρι με σχόλιο σε φωτογραφία της

Ορλάντο Μπλουμ: Η πρώην του Μιράντα Κερ αποθέωσε την νυν Κέιτι Πέρι με σχόλιο σε φωτογραφία της

Αυτός, μάλλον, θα πει πολιτισμός. Η Κέιτι Πέρι, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Ορλάντο Μπλουμ, δημοσίευσε πρόσφατα στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία της με φουσκωμένη την κοιλίτσα. Η φωτογραφία της διάσημης τραγουδίστριας ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλος, με τα likes να «πέφτουν» βροχή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Welp. Today’s #SpaceLaunchLive was BUMPED due to weather, but what’s two days when @spacex has been waiting for 18 years… Let’s pray it’s in the cards for Saturday! Set your alarm for the 3:22pm EDT launch, and don’t miss the pregame with me on @Discovery and @ScienceChannel for a historical moment in space travel 🚀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry) στις

Αλλά εκείνο το like και κυρίως το σχόλιο που ξεχώρισε και έκανε το γύρο του διαδικτύου, ήταν της Μιράντα Κερ. Το διάσημο μοντέλο είναι η πρώην σύζυγος του Μπλουμ, με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο. Κι έσπευσε να σχολιάσει κάτω από τη φωτογραφία της Πέρι: «Υπέροχη μαμά».

Μάλιστα, το σχόλιο της πήρε κι εκείνο πολλά likes, ενώ οι θαυμαστές της Πέρι έσπευσαν να της δώσουν τα εύσημα.

Για την ιστορία, η Μιράντα Κερ ήταν παντρεμένη με τον διάσημο ηθοποιό για τρία χρόνια, από το 2010 έως το 2013. Το 2017 παντρεύτηκε τον ιδρυτή του Snapchat, Έβαν Σπίγκελ, με τον οποίο έχουν αποκτήσει 2 παιδιά.




Πηγή