Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Οσα έγιναν στο πάρτι των Οσκαρ 2024: Ακόμη πιο σέξι εμφανίσεις από ό,τι στα βραβεία [εικόνες]

Η τελετή των Όσκαρ 2024 ήταν μόνο η αρχή. Μόλις τελείωσε η απονομή, η πραγματική διασκέδαση άρχισε στο πάρτι του Vanity Fair.

Εκεί όπου αστέρες του κινηματογράφου, αθλητές, προσωπικότητες της μόδας, μουσικοί και άλλοι γιόρτασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μετά την τελετή απονομής των Όσκαρ 2024, όπου το Oppenheimer σάρωσε τα βραβεία και το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου κατέκτησε 4 χρυσά αγαλματίδια, οι διασημότητες παραβρέθηκαν στο ετήσιο πάρτι – ορόσημο του Vanity Fair, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Wallis Annenberg Center for the Performing Arts.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, επιχειρηματίες και μουσικοί, πόζαραν για τους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί του Vanity Fair– που φέτος ήταν κυριολεκτικά κόκκινο. Κι αυτό διότι το σύνηθες σκηνικό – με το μπλε φόντο και τα ασημί γράμματα – είχε αλλάξει. Φέτος, το φόντο της φωτογράφησης ήταν σε κόκκινο χρώμα με τα γράμματα του Vanity Fair σε κίτρινο, με τους χρήστες των social media να το κοροϊδεύουν, λέγοντας πως έφερνε κάτι σε McDonald’s.

Οι εμφανίσεις όμως των διασημοτήτων ήταν για άλλη μία φορά λαμπερές, με μεταξένια φορέματα, διάφανα σύνολα και αιθέριες δημιουργίες και αξεσουάρ όπως διαμαντένια σκουλαρίκια, ντιζάιν τσάντες και γάντια – ένα must see στο λαμπερό πάρτι.

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο πάρτι του Vanity Fair

Η Μάργκοτ Ρόμπι έβγαλε τα μαύρα που φόρεσε στην τελετή των Όσκαρ και επέλεξε ένα χρυσό κορσέ Mugler που τόνιζε τις εντυπωσιακές αναλογίες της.

Μάργκοτ Ρόμπι στο πάρτι των Οσκαρ 2024

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τζένιφερ Λόρενς μετά τη συντηρητική εμφάνιση στην τελετή των Όσκαρ, επέλεξε ένα αρχειακό κομμάτι του οίκου Givenchy από το 1996, για το πάρτι του Vanity Fair, θυμίζοντας νύφη μιας άλλης δεκαετίας.

Τζένιφερ Λόρενς στο πάρτι των Οσκαρ 2024

Την υπερβολικά αδύνατη μέση της και το πλούσιο μπούστο της τόνισε ιδιαίτερα η αρραβωνιαστικιά του Τζεφ Μπέζος, Λόρεν Σάντσεζ σε αυτό το κατακόκκινο τούλινο φόρεμα.

Λόρεν Σάντσεζ στο πάρτι των Οσκαρ 2024

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαφάνεια επέλεξε και η Σαρλίζ Θερόν

Σαρλίζ Θερόν στο πάρτι των Οσκαρ 2024

Ένα ημιδιάφανο φόρεμα Giambattista Valli Couture επέλεξε για το πάρτι του Vanity Fair και η Κέρι Ουάσινγκτον.

Κέρι Ουάσινγκτον στο πάρτι των Οσκαρ 2024

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κίνημα «Free the niple» στήριξε για άλλη μία φορά η Φλόρενς Πιου, με ένα ημιδιάφανο μπεζ φόρεμα, που αποκάλυπτε το στήθος της.

Φλόρενς Πιου στο πάρτι των Οσκαρ 2024

Η Έμμα Στόουν, η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς των Όσκαρ, έφερε στο πάρτι του Vanity Fair το χρυσό αγαλματίδιο και τον σύζυγό της.

Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε ένα ασύμμετρο θαλασσί φόρεμα
από τη συλλογή Louis Vuitton Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024
με κεντήματα καθρέφτη σε σχήμα διαμαντιού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έμμα Στόουν στο πάρτι των Οσκαρ 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να μην πήγε στα Όσκαρ, αλλά από το πάρτι του Vanity Fair δεν θα έλειπε. Η διάσημη τηλεπερσόνα επέλεξε για την εμφάνισή της ένα μεταξένιο γλυπτό λευκό φόρεμα του οίκου Schiaparelli.

Κιμ Καρντάσιαν στο πάρτι των Οσκαρ 2024

Παρόμοια, αλλά πολύ πιο αποκαλυπτική, ήταν η εμφάνιση της Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η οποία επέλεξε ένα τολμηρό, γλυπτό φόρεμα του γαλλικού οίκου Jacquemus. Το ολόσωμο σύνολο αποτελούνταν από ένα ασύμμετρο μπούστο που έγερνε ελαφρώς προς τα αριστερά, σαν να ετοιμαζόταν να φύγει από τη σιλουέτα της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έμιλι Ραταϊκόφσκι στο πάρτι των Οσκαρ 2024

H Κρίσι Τέιγκεν με Oscar de la Renta φόρεμα με φλοράλ μοτίβο πάνω σε διαφανές ύφασμα.

Κρίσι Τέιγκεν στο πάρτι των Οσκαρ 2024

Πηγή