Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Πένθος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: Απεβίωσε η μητέρα του

Ουγγαρέζος: Καλύτερα επανασύνδεση με την Ιλένια Ουίλιαμς παρά συνεργασία με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

O Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και έκανε διάφορες αποκαλύψεις!

Σε ένα από τα παιχνίδια με τον Νίκο Μουτσινά, αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφό του, Ιλένια Ουίλιαμς, αλλά και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς τον ρώτησε εάν θα προτιμούσε να γυρίσει πίσω στην Ιλένια Ουίλιαμς ή να συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε: «Φυσικά και θα απαντήσω. Φυσικά και να γυρίσω στην Ιλένια Ουίλιαμς και στο δρόμο παίρνω και την Ζήνα Κουτσελίνη στο αμάξι»!

Μάλιστα, στη συνέχεια εξήγησε: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μου έχει κάνει πρόταση τέσσερις φορές και έχω πει όχι. Είναι επαγγελματικοί οι λόγοι και τους είχα πει στους ανθρώπους που μου έκαναν την πρόταση. Θα ήμουν και ασυνεπής να λέω την άποψη μου για αυτά που κατά καιρούς λέει, η οποία είναι συνήθως αρνητική και να πάω μετά για χρήματα να συνεργαστώ μαζί της», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Υπενθυμίζουμε πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ζήνα Κουτσελίνη έχουν μια κόντρα που κρατάει χρόνια και δεν είναι λίγες οι φορές που εξαπολύουν τα βέλη τους ο ένας στον άλλον.

Δείτε το βίντεο


Πηγή