Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ο Άντονι Χόπκινς σε καλοκαιρινή διάθεση: Εβαλε το χαβανέζικο πουκάμισό του, χόρεψε και έγινε viral [βίντεο]

Σε καλοκαιρινό mood έχει μπει ο Άντονι Χόπκινς, εντυπωσιάζοντας τους θαυμαστές του με τις χορευτικές του ικανότητες.

Ο βετεράνος ηθοποιός φόρεσε ένα πρασινομπλε χαβανέζικο πουκάμισο, μπεζ παντελόνι, παντόφλες και καπέλο και χόρεψε στο εσωτερικό του εντυπωσιακού του σπιτιού, απολαμβάνοντας τον ζεστό καιρό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Άντονι Χόπκινς σε καλοκαιρινό mood

Σε ένα σύντομο βίντεο που μοιράστηκε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,8 εκατομμύρια προβολές μέσα σε λίγες, ώρες, ο Άντονι Χόπκινς χορεύει χαρούμενος και με περίσσεια χάρη ενώ στο τέλος βγάζει το καπέλο του και κλείνει το μάτι στους θαυμαστές του. Στη λεζάντα του βίντεο, έγραψε: «Sunday Summer Viber».

Ο διάσημος ηθοποιός, παρόλο που είναι 84 ετών, δείχνει να μην το βάζει κάτω και να απολαμβάνει στο έπακρο τις ομορφιές της ζωής. Και δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει ένα βίντεο που τον δείχνει να χορεύει. Viral είχε γίνει και το κλιπ που χόρευε με την Σάλμα Χάγιεκ, λίγο μετά την βράβευσή του με Όσκαρ.

Η νέα ταινία του Άντονι Χόπκινς – Για τους πρόσφυγες

Και λέγοντας Όσκαρ, ο Άντονι Χόπκινς, που είναι ήδη ο γηραιότερος νικητής Όσκαρ, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία που θα αναδείξει την προσφυγική κρίση στην Ουκρανία. Ο θρυλικός ηθοποιός θα υποδυθεί τον σερ Νίκολας Γουίντον, που είχε το παρατσούκλι «Βρετανός Σίντλερ» επειδή έσωσε 669 παιδιά από τους Ναζί, στην επερχόμενη ταινία «Μια ζωή». Πιστεύεται ότι ο Άντονι Χοπκινς θα είναι ο γηραιότερος Βρετανός ηθοποιός που θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μεγάλη ταινία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ομάδα παραγωγής έχει εντυπωσιαστεί από την υποστήριξη του ηθοποιού στην ταινία. «Όλοι είναι ενθουσιασμένοι που θα συμμετάσχει ο Χόπκινς» δήλωσε μια πηγή. «Ήταν τόσο αποφασισμένος να το κάνει γιατί θέλει να θίξει το θέμα των προσφύγων μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, γεγονός που δίνει στην ιστορία της ταινίας μεγαλύτερη σημασία από ποτέ».


Πηγή