Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Ο Άφλεκ θέλει πίσω την Τζένιφερ Γκάρνερ αλλά εκείνη ούτε να το ακούει

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2015 και ακολούθησε μία περίοδος με την ηθοποιό να κάνει προσπάθειες να σώσει τον γάμο τους.

Παρόλο που ο Μπεν Άφλεκ έχει ξεκινήσει μία νέα σχέση,  η καρδιά του και το μυαλό του βρίσκονται στην Τζένιφερ Γκάρνερ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly ο ηθοποιός θέλει πίσω τη γυναίκα και μητέρα των τριών τους παιδιών αλλά εκείνη δεν θέλει ούτε να το ακούει.

«Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο Μπεν της ράγισε την καρδιά και της άφησε ένα τρομερό συναισθηματικό κενό. Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που ανακοίνωσαν ότι τελείωσε. Είναι καιρός για εκείνη να πάει παρακάτω…» λέει άτομο από το περιβάλλον της ηθοποιού απορρίπτοντας έτσι κάθε ενδεχόμενο για επανασύνδεση.

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2005 ωστόσο δέκα χρόνια μετά, τον Ιούνιο του 2015 το ζευγάρι πήρε την απόφαση να πάρει διαζύγιο με τις διαδικασίες να ξεκινούν τον Απρίλιο του 2017.

Από τότε έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος αλλά το διαζύγιο του ζευγαριού δεν έχει εκδοθεί γιατί ο Άφλεκ την θέλει πίσω όμως η Γκάρνετ δείχνει να μην μπορεί να διαγράψει το παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα Απριλίου του 2017 ο Μπεν Άφλεκ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου για αγεφύρωτες διαφορές και ο φακός είχε εντοπίσει άντρες μεταφορικής εταιρείας να κουβαλάνε τα πράγματά του.

localStorage.clear();


Πηγή