Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Ο Ίαν Στρατής εξήγησε γιατί κατέβασε το παντελόνι του σε live του X Factor

Ο Ίαν Στρατής εξήγησε γιατί κατέβασε το παντελόνι του σε live του X Factor

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2 Night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης, ο Ίαν Στρατής. Και μίλησε για πολλά. Μεταξύ αυτών και για τη συμμετοχή του στο X Factor, απ’ όπου τον γνώρισε ο κόσμος.

Ο νεαρός τραγουδιστής, φέτος συμμετέχει στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, Your Face Sounds Familiar όπου κάθε Κυριακή βράδυ «κλέβει» τις εντυπώσεις με τις εκπληκτικές εμφανίσεις του, μετρώντας δύο σερί νίκες στα τελευταία επεισόδια.

Ο Ίαν Στρατής πέρα από εξαιρετικά ταλαντούχος, είναι και αυθόρμητος. Και με τον αυθορμητισμό του και το ταλέντο του, είχε καταφέρει να «κλέψει» τις εντυπώσεις και στο X Factor, όπου είχε πάρει μέρος. Ωστόσο, τότε αρκετές φορές είχε παρεξηγηθεί για τον χαρακτήρα του, με αποκορύφωμα την κίνησή του να κατεβάσει το παντελόνι του κι ενώ βρίσκονταν στον «αέρα» του show.

Δείτε το βίντεο, με το περιστατικό στο live του X Factor

«Εκείνη τη βραδιά είχε γίνει μια βλακεία με μια φίλη μου από το show. Παραλίγο να φανεί ο κ@@ος της. Ήταν δίπλα μου και μου έλεγε: “Ρε… τι θα κάνω; Θα με κράξουν όλοι”. “Πας καλά της λέω; Είναι show. Είσαι αυθόρμητη, κάνεις ό,τι θέλεις, ό,τι νιώθεις”. Και μου λέει: “Καλά, άμα το έκανες εσύ δεν θα έκανες έτσι”. Της λέω: “Νομίζεις ότι κ@@νω….;” και απλώς το έκανα», εξήγησε, μεταξύ άλλων, ο Ίαν Στρατής.


Πηγή