Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο Αλέξης Κούγιας απαντά στη Βατίδου για τη σύντροφό του και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης

Σε μια διαφορετική συνέντευξη, μιλώντας για την αθέατη πλευρά της ζωής του, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε την προηγούμενη εβδομάδα για τη σύντροφό του. Ωστόσο, λίγο αργότερα ήρθε ένα σχόλιο της πρώην συζύγου του Εύης Βατίδου και… έβαλε φωτιά.

Συγκεκριμένα, η Εύη Βατίδου δήλωσε πως μολονότι δεν γνωρίζει τη σύντροφο του Αλέξη Κούγια, δεν τη συμπαθεί. Ο Αλέξης Κούγιας, καλεσμένος σε εκπομπή λίγο αργότερα για τις υποθέσεις που χειρίζεται το γραφείο του και απασχολούν την επικαιρότητα, κλήθηκε να σχολιάσει και τη δήλωση της Εύης Βατίδου, με τον ίδιο να δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να μπει σε αντιδικία μαζί της, ότι οι σχέσεις τους είναι άριστες και δεν επιθυμεί να έρχονται στη δημοσιότητα θέματα που αφορούν στην προσωπική του ζωή και, φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί κανείς να εμπλέκει τα παιδιά του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε δήλωσή του σήμερα ο Αλέξης Κούγιας επαναλαμβάνει όλα αυτά, εξηγεί τη σχέση του με την Εύη Βατίδου και γιατί δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επανασύνδεσης, όπως κατά καιρούς ανακυκλώνεται. Αναφέρεται και στα δύο του παιδιά που βαδίζουν στα νομικά του χνάρια, σπουδάζουν και αποτελούν το μέλλον του γραφείου του.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για την Εύη Βατίδου

«Θέλω να παρακαλέσω τους διάφορους δημοσιογράφους – παρουσιαστές πρωινών, μεσημεριανών και απογευματινών lifestyle εκπομπών να μη χρησιμοποιούν στις ερωτήσεις που υποβάλλουν στην πρώην σύζυγό μου (έχουμε χωρίσει από το έτος 2007) ουδεμία αναφορά που να σχετίζεται μ’ εμένα και την προσωπική μου ζωή.

Δεν έχω καμία διάθεση, μετά τα όσα υπέστην από την πρώην σύζυγό μου και το περιβάλλον της (δικαστήρια για αποκτήματα επί 12 χρόνια, τα οποία τα έχασε όλα και πρέπει να μου πληρώσει και 200.000 ευρώ δικαστικά έξοδα, καταγγελίες στην Εφορία, όπου μου καταλογίστηκαν εκατομμύρια ευρώ να πληρώσω και τα οποία έχω εξοφλήσει εργαζόμενος στα δικαστήρια επί 24 ώρες το 24ωρο) να επανέλθει ένα θέμα στην επικαιρότητα, το οποίο μόνο βλαπτικές συνέπειες θα έχει στα δύο υπέροχα παιδιά μας, τα οποία από ηλικίας 15 ετών διαμένουν μαζί μου, γιατί αυτή ήταν η επιλογή τους και χωρίς ποτέ εγώ να τα διεκδικήσω μέσω της δικαστικής οδού.

Όσον αφορά κάποιες εικασίες περί δήθεν επανασυνδέσεώς μου με την πρώην σύζυγό μου και δικές της αναφορές περί τέτοιου ενδεχομένου, θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι όχι μόνο τώρα, που έχω προχωρήσει τη ζωή μου, αλλά και ουδέποτε στο παρελθόν υπήρξε τέτοιο ενδεχόμενο, διότι η απόφασή μου να διαλύσω έναν γάμο, στον οποίον οι ευτυχισμένες στιγμές την τελευταία διετία της επταετούς διάρκειάς του και ειδικά μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού μας ήταν ανύπαρκτες, και δυστυχώς ο λόγος που αυτός ο γάμος διελύθη δεν έχει καμία σχέση με την ηθική συμπεριφορά ούτε εμού ούτε της πρώην συζύγου μου και δεν έχει εκλείψει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θα επανέλθω και συμβουλεύω τον οιονδήποτε παρουσιαστή ή παρουσιάστρια να μην ξαναασχοληθεί ούτε με τη δική μου ιδιωτική ζωή, ούτε με τη ζωή των παιδιών μου, τα οποία είναι δύο υπέροχα, ταπεινά και με σκληρή προσπάθεια στις σπουδές τους παιδιά, και τα οποία αγαπούν και τους δύο γονείς τους και είναι συγκεντρωμένα καθημερινά στην ολοκλήρωση των νομικών σπουδών τους, στη βελτίωση της υποδομής του γραφείου μας και στην προσπάθεια να τιμήσουν στο μέλλον, τόσο με την προσωπική τους ζωή όσο και με μια τίμια επαγγελματική τους προσπάθεια το οικογενειακό μας επίθετο.

Αθήνα, 30/01/2023
Με εκτίμηση και σεβασμό
Αλέξης Κούγιας»


Πηγή