Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Ο Ανδρέας Γεωργίου στο σπίτι της τηλεοπτικής «Μπρουκ»

Ο Ανδρέας Γεωργίου στο σπίτι της τηλεοπτικής «Μπρουκ»

Η έκτακτη συνεργασία τους ξεκίνησε από ένα μήνυμα που έστειλε ο Ανδρέας Γεωργίου στο Instagram στην Κάθριν Κέλι Λανγκ και της πρότεινε να κάνει κάποια γκεστ στη νέα του σειρά στον ΣΚΑΪ, «8 λέξεις». Εκείνη, βρήκε ενδιαφέρουσα την πρόταση, είπε το μεγάλο «ναι» και πριν λίγο καιρό βρέθηκε στη χώρα μας για τα γυρίσματα.

Η συνεργασία τους αυτή φαίνεται πως γέννησε μία νέα φιλία ανάμεσα στον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κούλη Νικολάου και τη διάσημη «Μπρούκ». Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Κύπριος ηθοποιός και σκηνοθέτης δέχθηκε πρόταση να κάνει κι εκείνος κάποια γκεστ στην «Τόλμη και Γοητεία» που προβάλλεται μέχρι και σήμερα στην αμερικανική τηλεόραση.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες ο Γεωργίου και οι συνεργάτες του βρίσκονται στο Λος Άντζελες, ενώ φιλοξενήθηκαν και στο σπίτι της Κάθριν Κέλι Λανγκ, η οποία ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από το βράδυ της Κυριακής, όπου φαίνεται πως τα πέρασαν υπέροχα.

 

View this post on Instagram

 

Reunited!! So good to have Andreas, Koulis, Marios in town from Greece..???????? #8lexeis #intheusa???????? #boldandbeautiful

A post shared by Katherine Kelly Lang (@katherinekellylang) on

«Ξαναβρεθήκαμε!! Τι καλά που έχω εδώ τον Ανδρέα, τον Κούλλη, τον Μάριο, οι οποίοι ήρθαν από την Ελλάδα», έγραψε στη λεζάντα η «Μπρουκ».

Τα επεισόδια με τον Ανδρέα Γεωργίου στην «Τόλμη και Γοητεία» αναμένεται να προβληθούν στις αρχές του 2020.




Πηγή