Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ο Αντίνοος Αλμπάνης απαντά για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο Instagram: Δε νιώθω ότι πρέπει να απολογούμαι

Στις γυμνές φωτογραφίες που ανεβάζει κατά καιρούς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αντίνοος Αλμπάνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

Ο δημοφιλής
ηθοποιός εξήγησε τους λόγους που
αποφάσισε να ασχοληθεί με το σώμα του,
ενώ μίλησε και για τα σχόλια που δέχεται
για το γεγονός ότι μοιράζεται αποκαλυπτικές
του φωτογραφίες με τους ακολούθους του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αντίνοος
Αλμπάνης: Δε θέλω να έχω απωθημένα

«Έχω φτάσει σε ένα σημείο που δε θέλω να περνάνε τα χρόνια και να έχω απωθημένα. Αυτό που δε γνωρίζει ο κόσμος για μένα είναι το εξής απλό: Εγώ δεν έχω ένα γυμνασμένο σώμα γιατί με έπιασε μια πετριά τώρα στα 40 να γίνω fit. Εγώ ακριβώς για τους λόγους υγείας που έχω, αν δε γυμναστώ, τα κόκκαλά μου δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος του σώματός μου», εξήγησε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Είναι μία διαδικασία στην οποία έχω μπει για να μπορώ να εργάζομαι. Εάν πονάει το σώμα μου, που απαιτεί παρουσία και εγρήγορση, σημαίνει ότι δε μπορώ να κάνω τη δουλειά που έχω ονειρευτεί, κυνήγησα και επένδυσα», πρόσθεσε ο ίδιος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ό,τι αφορά στα σχόλια που δέχεται για τις αποκαλυπτικές του φωτογραφίες, ο ηθοποιός ήταν ξεκάθαρος.

«Το ότι έχω αποκτήσει μία εξοικείωση με την εικόνα μου δεν είναι κάτι για το οποίο νιώθω ότι πρέπει να απολογούμαι. Σχολιάζεται πολύ, και αρνητικά και θετικά. Υπάρχει κάποιος τιμοκατάλογος που λέει ότι μέχρι εκεί φτάνει και τέλος; Αφού αυτό έχω διάθεση να κάνω», είπε χαρακτηριστικά κλείνοντας τη σχετική τοποθέτησή του.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από το 11.11’.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή