Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο απολογισμός παρουσιάστριας που έβαλε σε πρόγραμμα το σεξ με τον άνδρα της

Η Kate Garraway είναι πολύ γνωστό πρόσωπο της βρετανικής τηλεόρασης και του ραδιοφώνου και δεν διστάζει να κάνει αποκαλύψεις «πικάντικες» για την προσωπική της ζωή.

Όπως αναφέρει σε απόσπασμα του νέου της βιβλίου «The Joy of Big Knickers», το οποίο δημοσιεύει η Daily Mail, με τον άνδρα της Derek Draper αποφάσισαν να επιδοθούν σε έναν σεξουαλικό μαραθώνιο διάρκειας δύο εβδομάδων. Με στόχο να διατηρήσουν «ζεστό» τον γάμο τους, κανόνισαν να κάνουν σεξ μία φορά τη μέρα επί δύο εβδομάδες.

«Με ιντρίγκαρε. Όταν είσαι με κάποιον πολύ καιρό, ακόμα κι όταν τον αγαπάς και σου αρέσει, μπορεί να μην αφήνεις πολύ χώρο για την ερωτική πράξη» αναφέρει η 49χρονη. Αποκαλύπτει μάλιστα πως ο άνδρας της κατέγραψε το πρόγραμμά τους σε ένα χαρτί για να είναι σίγουροι πως θα έβρισκαν όλες τις μέρες τον απαραίτητο χρόνο για τους δυο τους. «Διαπίστωσα πως διασκέδαζα πολύ» σημειώνει.

Παρά το φιλόδοξο πρόγραμμά τους, όμως, την 8η ημέρα τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαν προγραμματίσει και, καθώς επέστρεφε στο σπίτι τους, ο Derek έπεσε και κατέληξε στο νοσοκομείο.

«Βγήκε από τον θάλαμο με το πόδι του σε γύψο, πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο και με αυστηρές οδηγίες να μην ασκήσει καθόλου πίεση στο πόδι για διάστημα που μπορεί να έφτανε και τους τρεις μήνες» περιέγραψε.

Απτόητο το ζευγάρι αποφάσισε να συνεχίσει αφοσιωμένο στην πρόκληση που είχε θέσει αλλά με άλλο τρόπο. «Αντί για άγριο σεξ, καθόμουν μαζί του και συζητούσαμε, τον φρόντιζα, ήταν πολύ όμορφα» λέει.

jjdhfsdrs3


Πηγή