Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ο Απόστολος Γκλέτσος με την 20χρονη κόρη του, Βαλίσια -Μαζί και η επιχειρηματίας σύντροφός του [εικόνες]

Eρωτευμένος είναι τους τελευταίους μήνες ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο ηθοποιός είναι ζευγάρι με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη, με την οποία έχει κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.

«Είμαι καλά, είμαι με μια γυναίκα. Είναι εκτός χώρου και είμαστε καλά. Είμαστε σοβαρά, δεν είναι σάχλα», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Απόστολος Γκλέτσος για τη γυναίκα που μπήκε στη ζωή του και ασχολείται με τα ναυτιλιακά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Eξίσου σπάνιες είναι οι δημόσιες εμφανίσεις του Απόστολου Γκλέτσου με την κόρη του, την 20χρονη Βαλίσια. Μια από τις σπάνιες αυτές φορές ήταν η έξοδος που πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας όταν βρέθηκαν όλοι μαζί στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Δώρα Γενεθλίων» στο θέατρο Λαμπέτη.

Χαλαροί και πολλοί ταιριαστοί χρωματικά στις ενδυματολογικές τους επιλογές, απόλαυσαν την κωμωδία όπου πρωταγωνιστούν η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Μάριος Αθανασίου και ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Η Βαλίσια Γκλέτσου είναι η κόρη που έχει αποκτήσει ο Απόστολος Γκλέτσος από τη σχέση του με την ενδυματολόγο Μαρία Μαγγίνα. Οι δυο τους χώρισαν το 2006, ωστόσο διατηρούν άριστες σχέσεις.

Η Βαλίσια, που μοιάζει πολύ με τον πατέρα της, είναι φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών.

Ο ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει για την κόρη του: «Είναι το πιο σπουδαίο κομμάτι στη ζωή μου. Αν δεν υπήρχε, δεν είχα λόγο να υπάρχω. Θέλω να της αφήσω μια παρακαταθήκη, ένα όνομα. Θέλω όπου πηγαίνει, γι’ αυτό και φροντίζω την υστεροφημία μου, όταν λέει “είμαι η κόρη του Γκλέτσου”, να τη σέβονται».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδο του Απόστολου Γκλέτσου με τη σύντροφό του και την κόρη του:


Πηγή