Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Ο Βασίλης Κικίλιας αποκαλύπτει πώς έκανε πρόταση γάμου στην Τζένη Μπαλατσινού

Ο Βασίλης Κικίλιας αποκαλύπτει πώς έκανε πρόταση γάμου στην Τζένη Μπαλατσινού

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου» βρέθηκε ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρόσφατο γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού. Μάλιστα, αποκάλυψε και πώς έκανε πρόταση γάμου στην καλή του, ενώ αναφέρθηκε και στον χωρισμό τους.

«Η πρόταση γάμου έγινε έτσι, σε έναν καναπέ. Πράγματι χωρίσαμε και πήραμε τις αποστάσεις μας για να σκεφτούμε και οι δύο, αν αυτό το βήμα είναι ένα πολύ σοβαρό βήμα, είναι ιερά τα δεσμά του γάμου, είναι κάτι πολύ ξεχωριστό στη ζωή δύο ανθρώπων. Και σκεφτήκαμε και οι δύο πολύ σοβαρά γι’ αυτό το βήμα», είπα αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Οπότε, όταν δεν είχαμε δημοσιοποιήσει ξανά ότι είμαστε μαζί, καθόμασταν έτσι σε έναν καναπέ και λογικό είναι μια γυναίκα να έχει τις ανασφάλειές της και να σκέφτεται πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό και τι θα γίνει. Και της είπα: “λοιπόν, θα παντρευτούμε;” Και μου είπε, ναι, εντάξει… Προφανώς έγινε, τώρα το θυμόμαστε και γελάμε γλυκά. Αν δε μπορείς να είσαι άνετος και φίλος και να τα λες όλα με τον άνθρωπό σου κάτι δεν κάνεις καλά».

Κικίλιας και Μπαλατσινού παντρεύτηκαν στις 16 Ιουνίου, σε μία ρομαντική και λιτή τελετή, παρουσία των οικογενειών τους και λιγοστών φίλων, στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων, στο λόφο του Λυκαβηττού.


Πηγή