Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο Βασίλης Σπανούλης έγινε 40 και τα 6 του παιδιά τού ευχήθηκαν ακριβώς έτσι -Η απίθανη ευχή του γιου του

Γενέθλια σήμερα για τον Βασίλη Σπανούλη ο οποίος κλείνει τα 40 και τα έξι του παιδιά και η σύζυγός του Ολυμπία Χοψονίδου το γιορτάζουν και του στέλνουν ξεχωριστές ευχές.

Η Ολυμπία Χοψονίδου έδωσε το κλίμα της γιορτής για τα γενέθλια του Βασίλη Σπανούλη στο σπίτι τους. Ο εορτάζων στον καναπέ και γύρω του τα έξι τους παιδιά!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ευχές των παιδιών στον Βασίλη Σπανούλη

Η οικογένεια γιορτάζει τα γενέθλια του Βασίλη Σπανούλη και δεν θα μπορούσαν ένας ένας να μην του δώσουν τις πιο ξεχωριστές τους ευχές. Μάλιστα, τις μάζεψαν όλοι σε έναν πίνακα. Από τη μικρότερη, ως τον μεγαλύτερο και φυσικά η Ολυμπία Χοψονίδου, έγραψαν τις μοναδικές τους ευχές για τον πατέρα τους και σύζυγο.

Τη φωτογραφία με τις ευχές της οικογένειας μοιράστηκε ο ίδιος ο Βασίλης Σπανούλης, γράφοντας: «Οικογενειακές ευχές! Οι πιο όμορφες».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ολες οι ευχές ξεχωριστές, με πολλές καρδιές και αρκετό χιούμορ από κάποιους όπως τον γιο του ζευγαριού Βασίλη ο οποίος ευχήθηκε στον πατέρα του να… βγάλει μαλλιά!

Όπως βλέπουμε μάλιστα, ο γιος του Βασίλης του έγραψε με χιούμορ να του φυτρώσουν… μαλλιά. «Χρόνια πολλά. Μπαμπά σ’ αγαπώ. Εύχομαι να σου φυτρώσουν μαλλιά!», έγραψε ο γιος Σπανούλης.

Ξεχωριστές και οι ευχές της Ολυμπίας Χοψονίδου φυσικά.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου, κολόνα το σπιτιού μας, βράχε της ζωής μας, στήριγμα της κάθε μας ημέρας. Χρόνια πολλά αισιοδοξία της ζωής μου, θαρραλέε άντρα μου. Χρόνια πολλά στον καλύτερο σύζυγο του κόσμου. Εύχομαι τα επόμενα 40 χρόνια ακόμη καλύτερα και ευτυχισμένα. Σ’ αγαπώ πολύ. Ολυμπία».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή